Kajaanin Hokki avaa kautensa kotonaan

Kajaanin Hokin kausi alkaa tänään keskiviikkona, kun se kohtaa kotonaan Jokipojat Joensuusta.

Joukkueet pelasivat harjoituskaudella kaksi keskinäistä ottelua, joissa molemmat onnistuivat haalimaan voiton kertaalleen. Keskiviikon otteluun Hokki pääsee lähes parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, sillä ainoa poissaolija on pelikieltoa kärsivä Veli-Antti Leinonen.

-Joukkueen terveystilanne on hyvä. Kaikki miehet rosterista on terveenä ja käytettävissä, kertoi päävalmentaja Petri Mattila.

Mattila povaa sarjajärjestelmiin tehtyjen muutosten tuovan kaudesta 2013-2014 ennennäkemättömän mielenkiintoisen.

-Varmasti tulemme näkemään kauden aikana seuroilta kovia panostuksia ja tammikuun loppupuolella tulevat olemaan melkoiset ”villit markkinat”. Sarjan mielenkiinto tietenkin kasvaa, kun odotettavissa on että tullaan näkemään koviakin nimiä Mestis-joukkueissa.

Hokilla selkeä tavoite tälle kaudelle.

-Playoffit nyt ensisijaisesti. Toki haluamme olla myös piikki siellä lihassa ja aiheuttaa oman hämmenyksemme, tässä ehkä näkyvimmässä Mestis-kaudessa kautta aikojen.

Tällä viikolla julkaistujen Jarkko Heikkisen ja Jevegeni Fofanovin sopimusten jälkeen joukkueen runko alkaa olla kasassa.

-Ei meillä ole akuuttia tarvetta pelaajille. Toki valmentajalla on aina verkot vesillä, eikä joukkue ole tietenkään valmis vasta kuin 31.01.2014, jolloin siirtoaika umpeutuu,päättää Mattila.

Hokki – Jokipojat pelataan tänään keskiviikona Kajaanin jäähallissa klo 18.30 alkaen.