Kajaanin Hokki jälleen voittolaukauskilpailuun Jyväskylässä

Kajaanin Hokki jatkoi harjoitusotteluita perjantaina Jyväskylässä JYP-Akatemian vieraana. Keskiviikkoiseen tapaan myös perjantaina voitto ratkaistiin voittolaukauskilpailussa. Ottelun vei lopulta nimiinsä JYP-Akatemia lukemin 5-4 (0-1,1-3.2-0).

Hokki lähti perjantain harjoitusotteluun lähes samalla kokoonpanolla kuin keskiviikkona pelattuun avausotteluun. Suurimpina muutoksina mainittakoot Kalpan A-junioreista avuksi saapuneet puolustajat Joonas Lyytinen ja Mikael Seppälä.

Hokki aloitti ottelun vahvasti ja siirtyi jo avauserässä 0-1 johtoon Samu Pyykkösen toimesta.

-Pyykkösen Samu pelasi tänään kahdessa kentällisessä ja sai ainakin varmasti tarpeeksi peliaikaa ja pystyi kyllä esiintymään edukseen, kommentoi Päävalmentaja Petri Mattila avausmaalin tehneen Pyykkösen otteita.

Toisen erän alkuun JYP-Akatemia tasoitti lukemiksi 1-1, kunnes alkoi Anthony Guttig-show. Ensin mies vei Hokin 1-2 johtoon. JYP-Akatemia tuli vielä kerran tasoihin, mutta Guttig iski erän loppuun vielä kahdesti täydentäen hattutemppunsa ja näin linnapaidat lähtivät 2-4 johtoasemassa kolmanteen erään.

Guttigin hattutemppu oli myös Mattilan mieleen.

-Guttig oli tänään kyllä hyvä. Neljä paikkaa ja niistä kolme maalia. Mies näytti kyllä, miksi hänet on tänne hankittu. Voittolaukauskisassakin kilautti vielä ylärimaan.

Kolmannessa erässä kotijoukkue kiri kahden maalin takaa-ajoasemasta rinnalle ja lopulta voittolaukauskisassa vielä ohi.

-Tietysti harmittaa se kolmas erä. Meillä oli siinä itsellä pitkä kahden miehen ylivoima, josta olisi pitänyt ”tappaa” peli. Ei onnistuttu ja otetaan heti perään pari tyhmää jäähyä ja vastustajalle 5 vastaan 3, josta ne sitten tasoitti. Ei ollut vaan jätkillä tänään sitä ihan lopullista halua voittaa tätä ottelua. Mutta kaiken kaikkiaan aika ehjä suoritus kuitenkin. Ne asiat joita ennen peliä painotettiin, meni jälleen pykälän eteenpäin. Ja erityismaininta näille kahdelle Kalpasta tulleelle jätkälle, eli Lyytiselle ja Seppälälle. Pelasivat tänään todella rohkeasti ja hyvin. Oli ilo kyllä tutustua kyseisiin kavereihin, tiivisti Mattila.