Kaksi tappiota toivat hyvää oppia Hokille

Kajaanin Hokin harjoituskausi päättyi kahteen vierastappioon. Torstaina Hermes oli vahvempi Kokkolassa 5–2 ja perjantaina IPK nujersi Hokin samoin 5–2-lukemin Lapinlahdella.

Perjantain IPK-ottelussa Hokin maaleista vastasivat läpiajosta osunut Jarkko Harjula sekä ylivoimalla maalin edestä kiekon maaliin laittanut Samu Pyykkönen.

Harjula ja Pyykkönen olivat myös Hokin harjoitusotteluiden tehokkaimmat pelaajat. Harjula keräsi neljässä pelissä tehot 4+1 ja Pyykkönen summasi tehopisteet 2+1.

– Alku oli meiltä hyvä ja hallitsimme peliä, mutta sitten meiltä taisi loppua bensa ja kaveri alkoi jalalla viemään peliä. Kiekollisesti IPK oli parempi, Hokin päävalmentaja Jarkko Heikkinen summaa IPK-ottelua.

Hokin harjoitusotteluiden saldoksi muodostui kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Kaksi kovaa vierasottelua toivat Hokin joukkueelle tärkeää oppia tulevaa Mestis-kautta varten.

– Näiden kahden pelin perusteella kaksinkamppailuvoimaa pitää kehittää. Niissä pitää pärjätä, jos haluaa pelejä voittaa. Tänään meiltä vietiin kiekkoa lavasta ja emme olleet niissä tilanteissa vahvoja, Heikkinen sanoo.

Hokin harjoitusotteluiden parhaat pistemiehet:
1. Jarkko Harjula 4+1
2. Samu Pyykkönen 2+1
3. Lassi Liljamo 1+2
4. Jesperi Viikilä 1+2
5. Eetu Martikainen 1+2

Hokin harjoitusottelut:
La 17.8. RoKi–Hokki 2–3
To 22.8. Hokki–RoKi 4–3
To 29.8. Hermes–Hokki 5–2
Pe 30.8. IPK–Hokki 5–2

Suomen Cupin ohjelma selviää viikonloppuna

Hokin kausi jatkuu tulevalla viikolla Suomen Cupin 3. kierroksen otteluiden merkeissä. Ohjelmassa on yksi kotiottelu ja yksi vierasottelu. Pelipäivät ja vastustajat selviävät lauantai-iltana tai sunnuntaina.

Hokki pelaa Suomen Cupin kotiottelut Kajaanin harjoitusjäähallissa, jonne mahtuu viranomaismääräysten mukaan 200 katsojaa. Harjoitusjäähallissa on vain seisomapaikkoja.

Sakela Rakennus kumppaneineen tarjoaa otteluun ilmaisen sisäänpääsyn ja paikalle otetaan saapumisjärjestyksessä 200 ensimmäistä katsojaa. Varmista siis paikkasi katsomossa olemalla ajoissa paikalla.

Mestiksen runkosarja alkaa 27. syyskuuta.