Keskiviikkona edessä vierailu Rovaniemelle

Hokin harjoituskauden kolmannessa ottelussa vastaan asettuu toistaiseksi kovin vastustaja, kun kajaanilaisryhmä matkaa Rovaniemelle Mestis-kauteen valmistautuvan RoKin vieraaksi.

Lauantaina D-Kiekon lukemin 4–9 voittanut Hokki jatkaa valmistautumista tulevaan Suomi-sarja-kauteen kohtaamalla RoKin Lappi Areenalla.

Keskiviikkoinen vastustaja RoKi on valmistautunut tulevaan kauteen yhteensä viidellä ottelulla ruotsalaisia Asplöveniä, Kalixia ja Bodenia vastaan. Otteluista rovaniemeläiset ovat voittaneet neljä, häviten ainoastaan Kalixin vieraana.

– Kova loppuviikko edessä: kaksi peliä kolmeen päivään Mestis-joukkueita vastaan. Meillä on kolme kentällistä pelaajia mukana, mikä on hyvä testi nähdä, millä tasolla nuoret pelaajat menevät Mestis-joukkueita vastaan. Nämä ovat meille tärkeitä viisikkopelin harjoitustapahtumia. Fyysinen rasitus tulee varmasti olemaan kova, kun vielä rosterikin on vajaa, Hokin päävalmentaja Jukka Niiranen arvioi.

Rovaniemeläisjoukkueessa pelaavat viime kaudella Hokin paitaa kantaneet Christoffer Seppelin, Jarkko Harjula ja Tino Metsävainio.

Hokin kokoonpanosta sivussa on pitkäaikaistoipilas Riku Korhosen lisäksi kuluvan viikon otteluista sivussa olevat Niki Huovinen ja Jarkko Heikkinen.

Oscar Leppänen jatkaa Hokin ykkössentterinä myös Rovaniemellä. (Kuva: Tuomas Juntunen)

Hokin kokoonpano RoKia vastaan:

Alex Olkinuora – Oscar Leppänen – Niko Saarenpää
Peter Gápa – Heikki Klemetti – Tommi Klemetti
Toni Koskinen – Jesse Niskanen – Erno Räisänen
Vili Kauppinen

Alexander Liulchuk – Alejandro Salinas Ramirez
Jesse Manninen – Micke Niemelä
Juho-Ville Kyllönen – Olli-Pekka Tuikka

Severi Kinnunen (AM) – Lari Kukkohovi