KeuPa oli tyly isäntä Hokille

Kajaanin Hokin kahden pelin viikonloppu alkoi tappiollisesti, kun KeuPa HT vei täyden pistepotin kotiottelustaan lukemin 5–1 (1-0, 2-1, 2-0). Seuraavan kerran kajaanilaisjoukkue pelaa heti lauantaina. Vastaan tuolloin asettuu Kiekko-Vantaa.

Kajaanin Hokki tuli perjantaiseen otteluun KeuPaa vastaan vahvasti, myllyttäen ensimmäisessä erässä keuruulaisjoukkueen maalia kohti hurjat 20 vetoa. Vahvasta linnapaitojen alusta huolimatta ensimmäisen erän ainoan maalin teki KeuPan Janne Väyrynen.

— Ensimmäisessä erässä oltiin äärettömän tehottomia, maalipaikkoja oli minimissään kolmeen maaliin. Vastustajan valmentajahan totesi lehdistössä, että olisi voinut olla 5–0, mutta se oli vähän yläkanttiin. Kolme maalia olisi ollut ihan mahdollisuuksien rajoissa, jos oltaisiin oltu tehokkaita, Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen kommentoi.

Toisessa erässä Hokki tuli tasoihin ajassa 23.56. Niklas Sundfors nousi keuruulaisalueelle ja syötti keskelle Timo Hiltuselle, joka pommitti kiekon suoraan syötöstä Roope Urpolahden taakse. Erätauolle siirryttiin kuitenkin KeuPan johtaessa Samuel Salosen ja Janne Väyrysen osumilla.

Kolmannessa erässä KeuPa kaunisteli loppulukemat muotoon 5–1 Emppu Pulliaisen ja Jani Ollitervon osumilla.

— Sen ensimmäisen erän jälkeen oman joukkueen pelaaminen meni alaspäin ja kaveri pelasi samalla nousujohteisesti. Omissa paikoissaan he olivat erittäin tehokkaita. Ehkä se viimeinen erä enemmän tai vähemmän kosmetiikkaa, siinä ei enää edes kovin jämäkästi enää puolustettu. Ei mitään, uutta matoa kuokkuun, yritetään ehtiä täältä huomiseksi Kajaaniin ja kello 17 alkaa seuraava peli, Hokki-luotsi päättää.

Seuraavan kerran Hokki pelaa heti lauantaina, kun Kajaanissa vastaan asettuu Kiekko-Vantaa.

Timo Hiltunen iski Hokin ainoan osuman KeuPaa vastaan. (Kuva: Tuomas Juntunen)

Maalit:
15.46 1-0 Väyrynen (Salonen)
23.56 1-1 Hiltunen (Sundfors)
31.13 2-1 Salonen (Maasalo) VoM
37.19 3-1 Väyrynen (Maasalo, Salonen)
52.45 4-1 Pulliainen RL
54.28 5-1 Ollitervo (Salonen, Viitanen) YV

Torjunnat:
Tuukka Smura 5+14+6=25
Roope Urpolahti 20+6+4=30

Jäähyt:
Hokki 3x2min
KeuPa HT 1x2min

Yleisöä: 402

Seuraava ottelu: Hokki-Kiekko-Vantaa la 4.2 kello 17.00