Kiekonheittokilpailun palkintona jatkossa 50 euron lahjakortti Tokmanniin

Kajaanin Hokin kotiotteluissa nähdään myös alkavalla kaudella erätaukoviihdykkeitä. Viimekautiset rankkarikisa ja kiekonheittokilpailu säilyvät ohjelmistossa.

Ensimmäisellä erätauolla kehiin pääsevät Hokin F-juniorit, jolloin kisaillaan Intersportin ja Bauerin rankkarikisassa. Kaikki Hokin F1- ja F2-juniorit pääsevät kauden aikaan kisaamaan rankkarikisassa. Kauden päätteeksi F1- ja F2-joukkueiden parhaat palkitaan Bauerin mailoilla.

Toisella erätauolla nähdään jäänajon jälkeen Tokmannin kiekonheittokilpailu, jossa lähimmäksi keskiympyrän aloituspistettä osunut kiekonheittäjä voittaa. Palkintona on jokaisessa kotiottelussa Tokmannin 50 euron lahjakortti.

Yksi kiekko maksaa 2 euroa ja kolme kiekon hinta on 5 euroa.

– Rankkarikisa ja kiekonheitto toivat meille viime kaudella paljon positiivista palautetta, joten kilpailuiden jatkaminen oli itsestään selvää. Tällä kaudella kiekonheittokisassa on kunnon palkinto, joka toivottavasti lisää myös kiekonheittäjien määrää, Hokin tapahtumapäällikkö Jere Saastamoinen toivoo.

Viime kauden tapaan jäähallin videotaululla nähdään ennen ottelua sisääntulovideo, jonka toteutuksesta ovat vastanneet Tuomas Juntunen ja Jere Saastamoinen.

Lisäksi Hokki on hankkinut uudet savukoneet, jotka tuovat sisääntuloon lisää näyttävyyttä.

Hokin kotiavaus:
La 22.9. klo 19.00 Hokki–D-Kiekko