KILPAILU – Veikkaa Hokin kovakuntoisimmat pelaajat ja voita liput sarja-avaukseen!

Nyt arvuutellaan Hokin kovakuntoisimpia pelaajia, kirjaimellisesti.

Homman nimi on seuraava: Hokki testasi viime viikolla omatoimijaksolta palanneet pelaajat. Pelaajien fyysisiä ominaisuuksia mitattiin useilla eri tavoilla, joista kilpailuun päätyivät neljä eri testiä: 30 minuutin juoksutesti, leuanveto, 400 metrin juoksu sekä penkkipunnerrus (5 peräkkäistä toistoa).

SÄÄNNÖT:
Kilpailussa kysytään neljä eri kysymystä. Jokaiseen kysymykseen annetaan neljä eri vastausvaihtoehtoa (A, B, C ja D), joista yksi on oikein.

Jokaisella henkilöllä on kilpailussa vain yksi vastaus. Vastaus ilmoitetaan seuraavassa muodossa: CABD. Vain esimerkkivastauksen mukaiset vastauksen hyväksytään, muulla tavalla vastanneita ei huomioida kilpailussa (pienet kirjaimet käyvät).

Vastausaika päättyy sunnuntaina 16.8. klo 21.00. Vastauksia voi muokata vapaasti kyseiseen kellonlyömään asti, jonka jälkeen vastaukset lukitaan ja niitä ei voi enää muokata.

OSALLISTUMINEN:
Kilpailuun osallistuminen tapahtuu joko tämän Facebook-päivityksen kommenttikenttään, Twitterissä tagilla ‪#‎Hokki‬ tai sähköpostilla osoitteeseen mestishokki@gmail.com. Kilpailun jyry käsittelee mahdollisesti faksi- ja kirjevastaukset erikseen.

PALKINNOT:
Kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan Hokki-pipo sekä kaksi A-katsomolippua runkosarjan avausotteluun Hokki-Jokipojat, joka pelataan 16. syyskuuta.

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Oikeat vastaukset julkistetaan maanantaina 17.8.

Mikäli täysin oikeita tulee vain yksi, voittaa neljä oikeaa vastausta saanut automaattisesti. Mikäli täysin oikeita vastauksia ei tule yhtään, arvotaan voittaja kolme oikein vastanneiden kesken ja niin edelleen.

Kysymykset ja vaihtoehdot tulevat tässä:

1. 30 MINUUTIN TESTIJUOKSU:
A) Samu Pyykkönen
B) Risto Mattila
C) Aleksi Mäkelä
D) Markus Korkiakoski

2. LEUANVETO:
A) Antti Lehtonen
B) Mikael Seppälä
C) Miska Humaloja
D) Michal Kristof

3. 400 METRIN JUOKSU:
A) Radim Valchar
B) Niklas Näppi
C) Ville Saukko
D) Christoffer Seppelin

4. PENKKIPUNNERRUS:
A) Roni Viirlas
B) Heikki Klemetti
C) Ville Vittaniemi
D) Tuukka Smura

Onnea kilpailuun!