Kivenkova sarjakärki KOOVEE saapuu kylään – Seppänen ja Junnila palaavat kokoonpanoon

Kajaanin Hokki palaa lauantaina kotikaukaloon. Vieraaksi saapuu sarjakärki KOOVEE. 

Hokki pelasi kolme edellistä ottelua vieraskaukalossa. Näiden otteluiden saldona oli neljä pistettä.

– Kaikki kolme olivat ihan tasaisia ja voitettavissa olevia matseja. Näissä peleissä pitäisi pystyä olemaan vieläkin tehokkaampi maalipaikoissa, Hokin valmentaja Pasi Häkkinen sanoo.

– Peli on ollut meillä ihan kohtalaisella tasolla, mutta meillä on ollut haastavaa saada ehjää 60-minuuttista. Puolustuspeli on ollut kuitenkin viime peleissä parempaa kuin aiemmin.

Vastassa kivenkova hyökkäyskalusto

Sarjakärki KOOVEE on ollut Hokille vaikea vastustaja, sillä tamperelaiset ovat vieneet tähän mennessä molemmat keskinäiset ottelut.

Vieraiden riveistä löytyy laatua kahteen kärkiketjuun Janne Seppäsen (16+23), Otto Mäkisen (9+29) ja ex-Hokki Anton Ollikaisen (12+22) johdolla. Puolustaja Jimi Kuronen (9+21) johtaa puolustajien pistepörssiä.

– KOOVEE on todella laadukas joukkue tähän sarjaan. Heillä on hyvin liikkuva ryhmä ja kiekkovarmuus näkyy kaikessa heidän tekemisessä, Häkkinen kehuu.

– Meidän pitää saada omassa päässä heidän hallintajaksot pysäytettyä nopeasti ja päästä itse nopeasti kiekolle.

Sairastuvalla liikehdintää

Hokin kokoonpanosta sivussa loukkaantumisten vuoksi ovat maalivahti Tomi Rautio, puolustaja Valtteri Parikka sekä hyökkääjät Jesperi Viikilä ja Mika Koivisto.

Sairastuvalta kantautuu myös positiivisia uutisia, sillä maalivahti Teemu Seppänen ja hyökkääjä Jyri Junnila palaavat lauantaina kokoonpanoon.

Keskiviikkona pelanneet Juho Järvinen, Teemu Kemppainen ja Mikko-Matti Paakkola ovat viikonloppuna A-junioreiden matkassa vieraskiertueella.

Hokki–KOOVEE lauantaina 1.2. Kajaanin jäähallissa klo 17.00. Ennakkolipunmyynti netissä. OP Kainuu tarjoaa omistaja-asiakkailleen kaksi yhden hinnalla -tarjouksen.

 

KUVA: Tuomas Juntunen