Klubitilat ovat nyt käytössä

Kajaanin Edustushokin klubitilat ovat nyt valmiina. Rakentaminen alkoi kesällä 2013 ja tilat rakennettiin yhteistössä Kainuun ammattiopiston kanssa. Tilat valmistuivat vaihtoaitioiden yläpuolelle ja sisäänkäynti tiloihin tapahtuu hallin takapuolelta.

Hokkiklubi on jaettu erikseen klubivieraille sekä otteluisännälle, anniskelupaikkoja on yhteensä 70. Pääosin klubitilat ovat käytössä ottelupäivinä, mutta tiloja voidaan myös vuokrata muina aikoina yksityiseen käyttöön.

– Tämä klubihanke on ollut seurahistoriamme suurin yksittäinen investointi. Olemme saaneet tiloista paljon positiivista palautetta. Pystymme nyt palvelemaan paremmin seuran kannattajia ja yhteistyökumppaneita tarjoamalla heille tiloissamme kokonaisvaltaisen kiekkoelämyksen, Hokin puheenjohtaja Seppo Pussinen totesi avauspuheessaan.

Hokkiklubi oli ensimmäisen kerran käytössä 5. joulukuuta ja virallisesti tilat vihittiin käyttöön 16. tammikuuta Kajaanin kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Vesa Kaikkosen toimesta.

– Tämä on erittäin tervetullut lisä Kajaanin jäähallin palveluihin ja kaupungin kiinteistöihin. Kuka tahansa voi pitää Hokkiklubilla minkälaisia tilaisuuksia tahansa. Ennen kaikkea tämä on oiva lisä Hokin sponsoreille, jotka voivat kutsua tiloihin vieraita, myös Kaikkonen hekumoi.

Kajaanin kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Vesa Kaikkonen avasi Hokkiklubin viralliseen käyttöön.

Kajaanin kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Vesa Kaikkonen avasi Hokkiklubin viralliseen käyttöön.

Tilat ovat Kajaanin Edustushokin itsensä rakentamat. Kaikkonen harmitteleekin sitä, kuinka Kajaanin kaupunki ei lähtenyt tukemaan hanketta taloudellisesti.

– Olisin toivonut, että kaupunki olisi tullut rakentamisvaiheessa pikkuisen Hokkia vastaan. Hokille tämä oli kova taloudellisesti kova satsaus.

Kaikkosen mukaan olisi myös tärkeää saada kohennettua jäähallin käytävätiloja ja saada esimerkiksi myytyä jäähallin nimi myytyä jollekin yritykselle.

– Toivoisin myös, että jäähallille saataisiin uusi ilme ja myöskin uusi nimi. Myös muilla paikkakunnilla jäähalleista on tehty ”areenoita”, joten toivottavasti myös täällä Kajaanissa jäähallille löytyisi hyvä tukija ja joku paikallinen yritys ottaisi jäähallin haltuunsa sekä sille annettaisiin hyvä nimi, Kaikkonen toivoo.

Klubilipulla saa ennen ottelua lämpimän ruoan sekä juoman. Ennen peliä molempien joukkueiden valmentajat käyvät Hokin klubi-isäntä Juhani Alasen haasteltavana. Ottelua voi seurata klubikatsomosta käsin ja lisäksi erätauoilla tarjoillaan makkara ja kahvi.

– Klubiliput ovat olleet kysyttyä tavaraa. Pudotuspeleihin on vielä muutamia paikkoja jäljellä nopeille, Pussinen vinkkaa.

Kaupunginvaltuuston puheenjohtajan mukaan Hokki on myös tärkeä osa Kajaanin kaupunkikuvaa. Kaikkonen toivookin Hokin pärjäävän taloudellisesti vaikeista ajoista huolimatta.

– Hokki on ollut hyvä yhteistyökumppani kaupungille. Toivottavasti Hokki selviytyy näistä taloudellisista vaikeista ajoista ja menee tänä vuonna pudotuspeleissä pitkälle, Kaikkonen päättää.

Lisätietoja varauksista ja Klubitiloista antaa Esa Sirviö 044 053 4888

10845757_10203932411090240_4366563663297651492_o