Koblizek lainalle Hokkiin, Anttila palaa Kärppiin

Kajaanin Hokin ja Oulun Kärppien välinen pelaajaliikenne käy molempiin suuntiin. Sami Anttila palaa Kärppien mukaan ja Radek Koblizek siirtyy linnapaitaan toistaiseksi voimassa olevalla lainapestillä.

Hokissa sarjakautensa aloittanut Sami Anttila palaa takaisin Oulun Kärppiin. Hokissa Anttila kerkesi pelata kolme harjoitusottelua tehoilla 1+4 ja kolme runkosarjaottelua, joissa Anttila jäi ilman tehomerkintojä.

Liikennettä tapahtuu samalla Kajaaniin, kun Radek Koblizek siirtyy linnapaitaan. Koblizek on kuluneen kauden aikana pelannut niin Kärppien A-nuorissa kuin liigajoukkueessakin.  Liigassa tehoja ei syntynyt HIFK-ottelussa, mutta Nuorten SM-Liigassa tsekkiläinen Koblizek on takonut tehot 2+3 seitsemään otteluun.

— Anttila palaa Oulun Kärppien liigajoukkueen vahvuuteen ja uutena pelaajana saamme Hokkiin katsannon alle Radek Koblizekin. Harjoituspelijaksolla valmennus näki jo omat potentiaaliset A-juniorit tositoimissa ja nyt sarjapelin käynnistyttyä pystymme katsastamaan yhteistyöseura Kärppien nuoret pelaajat. Tämän jälkeen meillä on selkeä kuva molempien joukkueiden nuorten pelaajien tasosta Mestiksen vaatimustasoa silmälläpitäen, Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen kommentoi.