Hokin kolmen ottelun viikko päätökseen JYP-Akatemia-ottelulla

Kajaanin Hokin kolmen ottelun viikko päättyy perjantaina vierailulla Jyväskylään JYP-Akatemian vieraaksi. Viikon kahdesta aiemmasta ottelusta kajaanilaisjoukkue on onnistunut ottamaan täydet kuusi pistettä.

Kajaanin Hokin karsintasarja jatkuu perjantaina JYP-Akatemian vieraana. Ottelu tulee olemaan linnapaitojen kolmas ottelu kuluvan viikon aikana. Aiemmat kaksi ottelua ovat päätyneet Hokin voittoihin, kun maanantaina Kalajoella Hokki kaatoi JHT:n 2–3 ja keskiviikkona Hokki voitti IPK:n Kajaanissa luvuin 2–0. Perjantaisen vastustajan kajaanilaisjoukkue kohtasi viimeksi viime viikon perjantaina Kajaanissa. Tuossa ottelussa JYP-Akatemia oli vahvempi luvuin 1–3.

— Ensimmäinen kerta tässä karsintasarjassa kun pelaajien fyysinen puolikin joutuu puntariin. Tämä on viides peli viikon sisään ja kolmas reissupeli samaan ajanjaksoon. Vielä kun vastassa on todellinen duunarijoukkue joka perustaa pelinsä vahvaan luisteluun niin haaste on meidän äijille parasta a-luokkaa, Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen ennakoi.

Hokin tapaan myös JYP-Akatemia on pelannut kaksi ottelua alkuviikon aikana. Maanantaina Jyväskylässä Imatran Ketterä yllätti Akatemian luvuin 0–5, mutta keskiviikkona hurrikaanipaidat palasivat voittokantaan Kalajoella 1–2-voitolla.

Kajaanilaisjoukkueen sairastupa pysyy yhä tyhjänä ennen Akatemia-ottelua. Maalilla aloittaa keskiviikkona IPK:n nollannut Tuukka Smura.

Niklas Näppi on tehnyt neljään karsintaotteluun kolme maalia. (Kuva: Tuomas Juntunen)

Seuraavat ottelut:
Pe 24.3.2017 klo 18.30 JYP-Akatemia – Hokki
Ma 27.3.2017 klo 18.30 Hokki – JHT