KooKoo ei antanut mahiksia Hokille

Kouvolan KooKoo runttasi Hokin selvin numeroin 6-2 (2-0,2-1,2-1). Tappion myötä sarjatilanne ei kuitenkaan muuttunut, sillä lähin haastaja Peliitat hävisi myös ottelunsa.

Montaa minuuttia ei tarvinnut pelata, kun Hokki otti ensimmäisen jäähyn. Ja KooKoo rokotti heti. Juuso Rajala laukoi, kun Esa Lehikoinen ja Ossi Ikonen syöttivät.

Olli Julkunen pääsi laukomaan b-pisteeltä ja Teemu Rinkinen keskeltä. Mutta sitten Hokki otti kaksi jäähyä melkein peräkkäin, eikä KooKoo jättänyt tilaisuutta. Rajala ampui illan toisen maalinsa ja Jan-Mikael Juutilainen sekä Markus Västilä syöttivät.

Sai Hokkikin sentään muutaman laukauksen. Niklas Näppi ampui b-pisteeltä ja Risto Mattila siniviivalta. Mutta Hokin päässä Juutilainen ampui b-pisteeltä ja Pauli Levokari siniviivalta.

Hokilta Santeri Vuoti ampui b-pisteeltä ja Ville Hyvärinen siniviivalta. KooKoolta Rajala ampui b-pisteeltä ja Jarno Lippojoki  siniviivalta. Jäähyjä ei kumpikaan ottanut loppuerän aikana.

Toinen erä meni puhtaasti KooKoolle ja on aivan sattumaa, että luvut pysyivät niinkin siedettävinä. Hokki otti erän alussa yhden jäähyn mutta siitä selvittiin kunnialla. Lippojoki ampui siniviivalta ja Aki Kangasmäki pääsi sutimaan läheltä.

Mutta sitten KooKoo teki kolmannen maali tasakentällisin. Timo-Pekka Heikkinen laukoi Mika Koiviston syötöstä maalin.

Joona Karevaara pääsi laukomaan b-pisteeltä. Marko Koponen laukoi siniviivalta. Mutta sitten KooKoo joutui alivoimalle ja Hokki käytti tilanteen hyväkseen. Eetu Heikkinen antoi ensin poikittain Risto Mattilalle ja tämä löysi Tomas Mikuksen b-pisteeltä ja tarkka laukaus upposi verkkoon.

Mutta reilun minuutin päästä Hokin Tuomas Tolonen joutui kaivamaan kiekon maalista. Juutilainen pääsi laukomaan ja syöttäjinä olivat Kangasmäki ja Julkunen.

Tomi Peltonen pääsi laukomaan keskeltä ja Lippojoki siniviivalta. KooKoolla oli alivoima, mutta Hokki ei saanut ainuttakaan laukausta maalia kohti.

Sensijaan KooKoon Tomi Peltonen pääsi laukomaan keskeltä. Marko Koponen vähän kauempaa siniviivalta. Hokin tilanteet olivat vähissä. Samu Pyykkönen pääsi laukomaan keskeltä ja Mattila siniviivalta.

Kolmas erä oli ehkä tasaisin, mutta sitäkin KooKoo hallitsi. Maalivahtien torjunnat menivät KooKoolle 7-8, mutta maalit 2-1.

Hokki juotui heti alivoimalle ja KooKoo rankaisi. Kangasmäen siniviivalaukaus upposi verkkoon. Syöttäjinä olivat Ossi Ikonen ja Karevaara.

Hokkikin sai muutaman laukauksen, kun Mikus ampui läheltä. Miska Humaloja vähän kauempaa b-pisteeltä. Toisessa päässä Jere Espo pääsi sutimaan läheltä.

KooKoolla oli kaksikin alivoimaa melkein peräkkäin, mutta Hokki ei saanut kunnon tilanteitra aikaan. Riku Toivo pääsi laukomaan b-pisteeltä ja Mattila siniviivalta.

Mutta sitten KooKoo rokotti jo kuudennen kerran. Tällä kertaa Peltosen siniviivalaukaus painui maaliin asti. Syöttöpisteet menivät Teemu Rinkiselle ja Karevaaralle.

KooKoolla oli ensin alivoima, mutta sen aikana Hokki ei saanut kavennusta. Vähän myöhemmin Janne Pälve pääsi laukomaan ja jälkitilanteesta Janne Niva pääsi sutimaan kiekon läheltä maaliin. Se olikuitenkin laiha lohtu, sillä KooKoo oli jo neljän maalin päässä.