Lippujen hinnat selvillä – harkkapeleihin kaikki vitosella sisään!

Lippujen ja kausikorttien hinnat kaudelle 2017–2018 on päätetty. Suomi-sarjan runkosarjassa ja jatkosarjoissa pelataan 39 tai 40 ottelua, ja näin ollen kotiotteluita tulee joko 19 tai 20. Ylemmän jatkosarjan jälkeen pelataan puolivälierät, välierät ja Mestis-karsinnat.

Runkosarjaotteluiden peruslippu maksaa 10 euroa. Opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, varusmiehet ja alle 15-vuotiaat pääsevät istumakatsomoon 5 eurolla.

Alle 12-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi päätykatsomoon! Alle 7-vuotiaat pääsevät myös istumakatsomoon ilmaiseksi.

 

Kovan kysynnän vuoksi teimme myös kausikortin B- ja C-katsomoihin, joka maksaa 169 euroa. Kausikortti sisältää harjoitus-, runkosarja- ja ylemmän/alemman jatkosarjan ottelut.

A-katsomokortti ja klubikortti sisältävät KAIKKI OTTELUT, eli mukana ovat myös kaikki pudotuspeliottelut ja Mestis-karsinnat. Kausikorttilaisella on oma istumapaikka jokaiseen otteluun.

Tarkemmat tiedot lipuista ja kausikorteista: https://www.hokki.fi/liput-kausikortit/

Harkkapeleihin vitosella – kausikorttilaiset nimilistalla sisään

Harjoitusotteluihin liput maksavat kaikille viisi euroa. Lipulle pääsee vapaasti joko B-, C- tai seisomakatsomoon.

A-katsomo on varattu kausikorttilaislle, mutta myös A-katsomoon myydään irtolippuja, jotka maksavat 10 euroa.

HUOM! Uudet kausikortit eivät ole vielä saapuneet, mutta kausikorttilaiset pääsevät sisään hallin sisäänpääsyillä olevien nimilistojen perusteella. Pahoittelemme viivästystä.

Hokki – D-Kiekko lauantaina 26.8. Kajaanin jäähallissa kello 18.30! Tervetuloa tutustumaan uuteen Hokkiin! VAIN KÄTEISMAKSU!