Mäenalanen jatkaa Kajaanissa, Kalapudas Oulussa

Kajaanin Hokki ja Oulun Kärpät ovat sopineet, että Saku Mäenalanen jatkaa Hokissa toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. Vastaavasti koko alkukauden Hokkia edustanut Antti Kalapudas jatkaa Kärppien A-junioreissa puolivälieräsarjan loppuun asti.

Oulun Kärppien sopimushyökkääjä Saku Mäenalanen jatkaa Hokissa toistaiseksi. Kärpät voi kuitenkin kutsua miehen tarvittaessa takaisin Ouluun.

20-vuotias Mäenalanen oli Hokin mukana jo viime viikon kahdessa kotiottelussa, joissa syntyi tehot 0+2. Mäenalanen on harjoitellut myös koko kuluneen viikon linnapaitojen mukana. Kärppä-laituri on pelannut Hokissa tällä kaudella 15 ottelua tehoin 4+6.

Sen sijaan Antti Kalapudas jatkaa Oulun Kärppien A-junioreiden riveissä. Kalaputaan tilanne tarkistetaan uudelleen, kun puolivälieräsarja TPS:ää vastaan on ratkennut.

Kärpät johtaa ottelusarjaa tällä hetkellä voitoin 2-0. Joukkueiden kolmas kohtaaminen pelataan torstai-iltana Turussa ja tarvittaessa ottelusarja jatkuu perjantaina Turussa sekä sunnuntaina Oulussa. Välieriin edetään kolmella voitolla.

18-vuotias Kalapudas oli oululaisseuran A-junioreiden mukana jo maanantaina ja tiistaina, kun joukkueet kohtasivat kahteen otteeseen Oulussa. Kalaputaalle ei merkattu otteluissa tehomerkintöjä.

Sekä Mäenalanen että Kalapudas kuuluvat Kärppien nimeämään viiden nuoren pelaajan joukkoon, jotka voivat liikkua Liigan ja Mestiksen välillä siirtorajan umpeutumisen jälkeen.

Saku Mäenalanen jatkaa Kajaanissa toistaiseksi.

Saku Mäenalanen jatkaa Kajaanissa toistaiseksi.