Markus Nutivaara lainasopimuksella Hokkiin

Kajaanin Hokki lainaa Oulun Kärppien sopimuspuolustaja Markus Nutivaaraa. Lainasopimus on voimassa marraskuun maaottelutaukoon saakka.

Hokki ja Kärpät ovat sopineet puolustaja Markus Nutivaaran pelaavan Kajaanissa aina marraskuun maaottelutaukoon saakka. Kärpillä on kuitenkin oikeus kutsua pelaajansa takaisin tarpeen vaatiessa.

20-vuotias Nutivaara on Haukiputaan Ahmojen kasvatti, joka pelasi viime kaudella Kärppien A-junioreiden lisäksi Mestistä Jokipojissa tehoin 0+3. Pelaamissaan 11 ottelussa Nutivaara tehosaldo osoitti komeaa lukemaa +5.

Nutivaaran lainasopimus tulee Hokille tarpeeseen, sillä linnapaidoilla on ollut harjoitusvahvuudessa vain seitsemän puolustajaa.

– Tarvitsimme puolustukseen lukumäärällisesti lisää pelaajia, sillä 56 runkosarjapeliä ei pysty pelaamaan seitsemällä puolustajalla. Tähän hetkeen Nutivaara oli toivottu lisä, Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen avaa tilannetta.

Nutivaara on pelannut yhden ottelun myös Hokki-paidassa harjoituskaudella, kun Kärppä-puolustaja pelasi harjoituskauden päättäneessä kotiottelussa Asplöveniä vastaan. Nutivaara kirjautti ottelussa tililleen yhden syöttöpisteen.

Nutivaara liittyy joukkueen vahvuuteen tänään ja on mukana pelaavassa kokoonpanossa Jukureita vastaan. Nutivaara pelaa ottelussa Risto Mattilan puolustajaparina.

 Nutivaara ja Mattila pelasivat hyvin yhteen harjoitusottelussa Asplöveniä vastaan. Emme näe syytä miksi meidän tulisi rikkoa tämä kaksikko. Nutivaara on myös hyvä lisä meidän ylivoimapelaamiseen, Laukkanen lisää.