Markus Nutivaara paikkaamaan Hokin pakkipulaa – Kalapudas ja Puljujärvi Nuorten MM-kisoihin

Kovasta puolustajapulasta kärsivä Kajaanin Hokki lainaa Markus Nutivaaraa. Kärppä-puolustajan laina on kolmen ottelun mittainen.

Nutivaara jotakin

Markus Nutivaara puolustaa Hokissa kolmen ottelun ajan. Kuva: liiga,fi

Oulun Kärppien sopimuspuolustaja Markus Nutivaara pelaa tulevan viikon Kajaanin Hokin mukana. Nutivaaran laina tulee Hokille kovaan tarpeeseen, sillä linnapaidoilla on tällä hetkellä vain viisi tervettä puolustajaa.

20-vuotias Nutivaara on kajaanilaisyleisölle tuttu kasvo jo tältä kaudelta, sillä Nutivaara pelasi syksyllä Hokissa yhden harjoitusottelun sekä kaksi sarjaottelua. Pelaamissaan sarjaotteluissa Nutivaara keräsi kaksi syöttöpistettä.

Nutivaara on pelannut alkukaudella 17 liigaottelua tehoin 0+2. Lisäksi Nutivaara on hakenut pelituntumaa Kärppien A-junioreiden riveissä kahden ottelun verran.

Kalapudas ja Puljujärvi alle 20-vuotiaiden maajoukkueeseen

Tällä hetkellä Hokkia edustavat Antti Kalapudas ja Jesse Puljujärvi on valittu alle 20-vuotiaiden maajoukkueeseen. Nuorten MM-kisat pelataan 26. joulukuuta ja 5. tammikuuta välisenä aikana Kanadassa.

Kalapudas on ollut alkukaudella Hokin tehokkain pistemies. 18-vuotias sentterilupaus on kerännyt 30 ottelussa tehot 11+16. Vasta 16-vuotias Puljujärvi on kerännyt pelaamissaan kymmenessä Mestis-ottelussa tehot 6+4.

Kalapudas ja Puljujärvi liittyvät maajoukkueen leirivahvuuteen Vierumäelle sunnuntaina. Kaksikko ei siis ole enää Hokin vahvuudessa 17. joulukuuta pelattavassa kotiottelussa KeuPa HT:tä vastaan.