Mestiksen kärkiottelu lauantaina Kajaanissa

Lauantaina Kajaanissa pelataan Mestiksen kärkiottelu, kun Mikkelin Jukurit saapuu Hokin vieraaksi. 

Mestiksen toisena oleva Hokki saa lauantai-iltana vieraakseen Mestiksen runkosarjan jo voittaneen Jukurit. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa kuluvan kauden aikana viiteen otteeseen, joista Hokki on kerännyt kolme pistettä Jukurien 12 pistettä vastaan. Molempien joukkueiden otteissa on tapahtunut viime aikoina pientä notkahdusta, kun Hokki on saanut viimeisistä kolmesta ottelusta yhden voiton ja Jukurit kaksi, joista toisen jatkoajan jälkeen. Lepoetu lauantaiseen otteluun on Hokin puolella, sillä Jukurit pelaa vierasottelun RoKia vastaan perjantaina.

— Pelin pitää olla kaikilta osin kuosissa, niin viisikkotasolla puolustus- ja hyökkäyssuuntiin, myös erikoistilannepelaaminen on varmasti tärkeässä osassa. Jukureilla on erittäin paljon taitavia hyökkääjiä ylivoimaa pyörittämässä, jäähyiltä kannattaa pysyä poissa, ettei alivoimanelikoille kävisi kuorma liian isoksi. Kurinalaista ja ehjää peliä lähdetään hakemaan, kommentoi Hokki-luotsi Jari Laukkanen.

Hokin kokoonpano elää hieman alkuviikon Jokipojat-ottelusta pakon sanelemana, kun Sami Anttila on sairastumisen takia sivussa. Anttilaa laitahyökkääjän paikalla paikkaa aiemminkin kuluvan kauden aikana laidassa pelannut Taneli Siikaluoma. Hokin maalissa lauantaina aloittaa keskiviikon tapaan Sami Väliharju.

. (Kuva: Roosa Kurkinen)

Taneli Siikaluoma siirtyy Hokin hyökkääjäosastoon lauantaiksi. (Kuva: Roosa Kurkinen)

Hokki-Jukurit Kajaanin jäähallissa lauantaina 5.3 kello 17.00