Myös TUTO Hockey vahvempi

TUTO Hockey lannisti Hokin lauantainan lukemin 5-3 (2-0,2-2,1-1). Tappion myötä Hokki valui sarjataulukossa kahdeksanneksi, kun Peliitat voitti oman ottelunsa ja meni Hokin edelle.

Tällä kertaa Hokki pystyi pysymään pois jäähyaitiosta ja teki kaikki maalinsa ylivoimalla. Mutta varsinkin toinen erä oli sellaista pyöritystä, että Hokki saa olla lukemiin tyytyväinen.

TUTO Hockey aloitti maalinteon vain parin minuutin päästä. Ainoan ylivoimamaalin laukoi Antti Kerälä Topi Taavitsaisen ja Roni Viirlaksen syötöstä. Hokkikin pääsi pariinkin kertaan ylivoimalle, mutta niiden aikana ei paljoa tapahtunut.

Hokki sai rangaistuslaukauksen, kun Mika Franssila huitoi Santeri Vuotin nurin. Vuoti ei kuitenkaan onnistunut laukauksessa.

Vuoti pääsi vielä laukomaan keskeltä. Tomas Mikus laukoi b-pisteeltä. Toisessa päässä Henri Ruotsalainen laukoi b-pisteeltä, kuten myös Timo Pärssinen, Aleksi Hilden laukoi kauempaa siniviivalta.

Aivan erän lopulla Taavitsainen laukoi TUTO Hockeylle toisen maalin, Syöttöpisteet menivät Otto-Eemeli Linkelle ja Tuukka Pulliaiselle.

Vaikka maalit menivät tasan toisessa erässä, oli se täydellistä TUTO Hockeyn pyöritystä. Laukaukset menivät 16-2 ja Hokki saa olla tyytyväinen lukemiin.

Hokki aloitti kuitenkin erän ylivoimamaalilla. Antti Kalapudas pääsi maalipaikalle ja syottopisteet menivät Vuotille ja Janne Pälvelle.

tuto2011 029

Mutta sitten alkoi TUTO Hockeyn pyöritys. Linke pääsi laukomaan keskeltä ja Juha-Matti Rautajoki pääsi sutimaan läheltä, Timo Pärssinen laukoi b-pisteeltä kuten myös Hannu Kuru.

Oskari Lehtinen pääsi sitten laukomaan TUTO Hockeyn 3-1 johtoon, Syöttöpisteet menivät Kerälälle.

Hokilla oli vasta toinen alivoima, mutta sen aikana ei kirjattu tapahtumia. Mutta sen jälkeen TUTO Hockey taas painosti, Topi Taavitsainen ampui b-pisteeltä ja Hilden pikkuisen kaempaa siniviivalta,

Mutta sitten Hokki pääsi kaventamaan, kun Mikus pääsi laukomaan maalin. Syöttöpisteet menivät Risto Mattilalle ja Niko Saarenpäälle. Hokki ei saanut erän aikana kuin pari laukausta, mutta siniviivalta. Laukojina olivat Kalapudas ja Ville Saukko.

Erän viimeisellä minuutilla Pärssinen laukoi TUTO Hockeyn taas kahden maalin karkumatkalle. Syöttöpisteet menivät Lehtiselle ja Kerälälle.

Viimeinen erä oli puolestaan täydellistä Hokin hallintaa, mutta valmentajan peräänkuuluttamaa maalintekotaitoa ei löytynyt riittävästi. Heti alussa TUTO Hockey kaunisteli lukemia, kun Rautajoki pääsi maalipaikalle. Syöttäjinä olivat Ruotsalainen ja Kuru,

Hokki kylläkin yritti kovasti, mutta huonoin tuloksin. Parhaimmille maalipaikoille pääsivät Saukko ja Vuoti, jotka pääsivät sutimaan läheltä. Vladimir Eminger pääsi ampumaan b-pisteeltä.

Sitten Hokkikin pääsi kaventamaan. Hyvään vauhtiin päässyt Mikus laukoi maalin ja syöttäjinä olivat Saarenpää ja Mattila. Hokilla oli vielä muutama laukaus siniviivalta, mutta se olivat helppo homma maalivahdille.