Niemelä ja Jukuri viikoksi Kajaaniin

Kajaanin Hokki lainaa Oulun Kärppien maalivahti Samuel Jukuria ja puolustaja Mikko Niemelää. Molempien lainat ovat kolmen ottelun mittaiset.

Hokin takalinjat saavat kokemusta 129 liigaottelun verran. Kuva: liiga.fi

Hokin takalinjat saavat kokemusta 129 liigaottelun verran. Kuva: liiga.fi

Mestiksen runkosarjassa sijalla kolme majaileva Kajaanin Hokki vahvistuu tulevalle viikolle kahdella Kärppä-pelaajalla, kun maalivahti Samuel Jukuri ja puolustaja Mikko Niemelä liittyvät linnapaitojen vahvuuteen.

24-vuotias Niemelä on pelannut urallaan 129 liigaottelua. Tällä kaudella Niemelä on pelannut Kärppien paidassa kymmenessä ottelussa, joissa oikealta ampuva Niemelä on onnistunut tekemään myös liigauransa avausmaalin.

187-senttinen ja 90-kiloinen Niemelä oli viime keväänä voittamassa Suomen mestaruutta Kärppien riveissä. Niemelä on pelannut urallaan myös seitsemän ottelua Hokissa, joissa Kärppä-kasvatti on saalistanut yhden syöttöpisteen.

Samuel Jukuri on pelannut tällä kaudella jo kahdessa Mestis-ottelussa, kun 18-vuotias maalivahtilupaus torjui linnapaitojen maalilla revanssiviikonlopun otteluissa LeKiä vastaan. Molemmissa otteluissa Hokille voiton torjuneen Jukurin torjuntaprosentiksi tuli 92,73%.