Nuorille Hokki-lupauksille pitkät sopimukset

Kajaanin Hokki on solminut kevääseen 2021 saakka ulottuvat sopimukset Hokin omien kasvattien Teemu Kemppaisen ja Henri Kyllösen kanssa.

Teemu Kemppainen on vuonna 2001 syntynyt laitahyökkääjä, joka on pelannut Hokin A-nuorissa kuluvan kauden aikana yhteensä 26 ottelua tehoin 10+4=14. Lisäksi Kemppainen pelasi B-nuorissa 7 ottelua hurjin tehoin 11+9=20.

Ennen hyökkääjänä pelannut 18-vuotias Henri Kyllönen on siirtynyt puolustajan tontille. A-nuorissa hänelle on kertynyt tällä kaudella 26 ottelua, joissa on syntynyt tehot 3+2=5.

– Molemmilla on kovat tavoitteet pelaajina ja he ovat tämän kauden ajan pelanneet A-junioreissa B-ikäisinä. He edustavat tulevaisuuden Hokkia ja me pyrimme olemaan heidän mukana tässä vaiheessa heidän uriaan, Hokin päävalmentaja Jukka Niiranen valottaa.

Kemppaisen ja Kyllösen pitkät sopimukset ovat osa Hokin strategiaa, jossa seuran omia junioreita pyritään kiinnittämään joukkueeseen.

– Pyrimme muutenkin panostamaan omiin nuoriin ja tekemään omavaraista joukkuetta. Nämä eivät myöskään tule olemaan viimeisiä nuorten sopimuksia, mitä teemme tämän kevään aikana, Niiranen lupaa.

16-vuotias Teemu Kemppainen (vas.) ja 17-vuotias Henri Kyllönen pelaavat Hokissa ainakin kevääseen 2021 saakka.