Oktoberfest tulee jälleen – Puistossa juhlitaan 4. elokuuta!

Kajaanin Hokki ja Puisto Bowling järjestävät Oktoberfestin Puistossa 4. elokuuta kello 19–24. Lipunmyynti tapahtumaan alkaa ensi viikolla.

– Viime vuonna järjestetty Oktoberfest oli todella tykätty lämminhenkinen tapahtuma ja saimme siitä erittäin positiivista palautetta. Sen pohjalta tarkoituksena on tehdä Oktoberfestistä entistä isompi tapahtuma, Hokki Kainuu Oy:n puheenjohtaja Pasi Halonen kertoo.

Viime vuonna tapahtumassa oli noin 150 henkilöä. Tänä vuonna tarkoituksena on vähintään tuplata osallistujamäärä.

– Myös tapahtuma-alue on tänä vuonna isompi. Esiintymislavaa on kaavailtu pukuhuoneiden eteen ja näin ollen saamme myös terassin paremmin asiakaskäyttöön, Halonen valaisee.

Pihalle tuodaan teltat, jotka suojaavat myös mahdolliselta sateelta. Rankkasateen sattuessa tapahtuma siirretään Puiston sisätiloihin.

Paikalla tapahtumassa ovat myös Hokin valmennus ja pelaajat.

Mikä: Oktoberfest, Kajaani
Missä: Puisto Bowling
Milloin: La 4.8.2018 klo 19–24
Liput: 15 €
VIP-liput: 39 €, sisältää runsaan buffetruokailuun sekä yllätysteemalahjan
Drinkkiliput: 6,5 €/kpl (ostamalla drinkkilippuja nopeutat myyntitoimintaa!)

Lipunmyyntipisteet (lipunmyynti alkaa viikolla 28):
– Puisto Bowling
– Hokin toimisto (16.7. alkaen)
– Sähköpostitse toimisto@hokki.fi (varauksia voi laittaa samantien)

Lippu oikeuttaa sisäänpääsyn myös Hokin ensimmäiseen Suomen cupin kotiotteluun sekä –20 % alennukseen Puiston ratamaksusta 31.8.2018 saakka.

Oktoberfesteissä järjestetään pukeutumiskilpailu, jonka paras pukeutuja palkitaan 100 euron arvoisella VIP-lippupaketilla.

Esiintyjät:

Housebändi
Tapahtumassa live-musiikista vastaa kainuulaislähtöinen bileorkesteri, joka laittaa tanssijalan vipattamaan ja saa kaikki hyvälle tuulelle! Orkesteri soittaa 2×45 minuutin settiä.

Äijät
Kulttisuosioon noussut kajaanilainen tanssiryhmä esiintyy noin kello 20.30.

Muut tapahtumat:

Pukeutumiskilpailu
Kaikilta osallistujilta toivotaan Oktoberfest-henkistä pukeutumista. Illan paras pukeutuja palkitaan kahdella VIP-lipulla Hokin sarja-avaukseen la 22.9. Hokki–D-Kiekko (arvo 100 €)! Teemaan sopivia asusteita voi ostaa myös paikan päältä.

Huutokauppa
Tapahtumassa järjestetään huutokauppa noin klo 22.30. Huudettavana on mm. NHL:n parhaan maalivahdin Pekka Rinteen pelipaita nimikirjoituksella! Lopullinen huutokauppalista julkaistaan myöhemmin.