Onnelassa vietetään Lätkäiltaa tänä lauantaina!

Kajaanin Hokin ja Kajaanin Onnelan järjestämää Lätkäiltaa vietetään lauantaina 18. marraskuuta. Hokki kohtaa Suomi-sarjan kärkijoukkueen Porvoon Huntersin kello 18.30 ja jälkipelit puidaan Onnelassa kello 21–04.

Sisäänpääsy Onnelaan on 6 euroa. Tapahtuman lipputulot menevät lyhentämättömänä Hokille.

Hunters-pelin ottelulipun ostaneet sekä Hokin kausikorttilaiset saavat poikkeuksellisesti myös lauantai-iltana After Dark -rannekkeen kello 24:een saakka.

– Hokki Kainuu Oy:n tavoitteena on tehdä uudenlaista ja interaktiivista toimintaa yhteistyökumppaneiden kanssa. Iso kiitos kuuluu Onnelalle, jonka kanssa olemme kehittäneet tällaisen mahtavan tapahtuman, Hokin toimitusjohtaja Vellu Kolehmainen iloitsee.

– Olemme todella kiinnostuneita tekemään myös jatkossa tämänkaltaisia tapahtumia yhteistyökumppaneiden kanssa. Otamme mielellämme myös uusia ideoita vastaan, Kolehmainen jatkaa.

Hokki järjestää urheilutietokilpailu kello 23 alkaen. Tietovisassa kilpaillaan 1–5 hengen joukkueissa ja kilpailussa kysytään 20 kysymystä. Palkintoina ovat Hokin kaulahuivi sekä yllätyspalkintoja.

Lisäksi Lätkäillassa järjestetään NHL 18 -turnaus Play Station 4 -konsolilla. Turnauksen palkintoina ovat NHL 18 -konsolipeli, Hokin loppukauden kausikortti sekä yllätyspalkintoja.

Onnelassa on illan aikana myös kaksi pöytälätkäpeliä, jossa voi vapaaseen tahtiin haastaa kavereita.

Jokaisella on mahdollisuus voittaa lauantaille VIP-ilta kaveriporukalle Facebookissa järjestettävässä kilpailussa. Kilpailussa voi voittaa 4 kpl VIP-lippuja lauantain Hokki–Hunters-otteluun sekä ilmaisen sisäänpääsyn jonojen ohi Onnelaan. Lisäksi Onnelassa voittajille on varattu VIP-pöytä sekä kuohuvaa juomaa. Palkinnon kokonaisarvo on noin 300 euroa.

Lauantain aikataulu:
Hokki–Hunters klo 18.30, Suomi-sarjan kärkiottelu
Lätkäilta Onnelassa klo 21–04