Oskari Siiki ennakoi viikonlopun kotiotteluita: ”On tärkeää, ettei vastustajilla ole helppoa tulla Kajaaniin”

 

Kajaanin Hokilla on edessään kovien kotipelien viikonloppu. Kajaanin jäähalliin saapuu perjantaina KOOVEE ja lauantai-illan kruunaa kohtaaminen Kiekko-Espoon kanssa.

Hokin kultakypärää kantava Oskari Siiki ennakoi viikonlopulta kovia kamppailuja.

– Ollaan aloitettu sarja hyvin, eikä vastus kyllä tule huononemaan yhtään, viikonlopun molemmat vastukset on ihan sarjan kärkipään jengejä. Taas pitää pistää parasta pöytään, että saadaan pisteitä otettua viikonlopusta, Siiki tuumii.

Hokin otteet kotikaukalossa ovat olleet kauden alussa hyvät. Rovaniemen Kiekko ja Joensuun Kiekko-Poikia vastaan joukkue onnistui kaapimaan täyden pistepotin mukaansa.

– Ollaan paljon puhuttu siitä, että tänne olisi aina vaikea vastustajilla tulla. Minun mielestä niin kuuluukin olla, että kotona otetaan enemmän pisteitä kuin vieraissa. On tärkeää, ettei vastustajalla ole ikinä helppo tulla tänne Kajaaniin ja on tärkeää tehdä sen verran töitä enemmän kuin kaveri, että pisteet jää aina tänne kun pelataan.

Siikin osalta alkukausi on ollut tehokas. Neljän ottelun jälkeen hänellä on kasassa tehot 4+2.

Tehoista hän jakaa kiitosta ketjukavereilleen Valtteri Niemelle ja Joonas Savolaiselle.

– Meidän koko ketju on löytänyt toisensa tosi hyvin. Jokaisessa pelissä ollaan pystytty tekemään maaleja, eikä omissa ole kolissut. Tietty itseluottamus on ollut hyvä, ekaan otteluun tuli kaksi maalia ja siitä on ollut hyvä jatkaa. Nyt suurena asiana on se, että pitää jatkaa tätä samaa hommaa, kaasua ei saa himmata missään kohtaa, Siiki muistuttaa.

– Kemiat kohtaa hyvin ja ollaan ihan vanhoja kavereita kaukalon ulkopuolellakin. Se heijastaa mun mielestä kaukaloon: kun pystytään toimimaan arjessa, niin se näkyy myös kentällä. Olen tosi tyytyväinen tuohon ketjuun, mikä ollaan saatu kasaan.

Muutos kasvomaskikäytäntöön

Suomen Jääkiekkoliitto ei enää velvoita seuroja määräämään otteluihin maskipakkoa. Jatkossa jokainen katsoja itse määrittää kasvomaskin tarpeellisuuden.

Kainuun sote ohjeistaa, että eri­tyi­ses­ti ro­kot­ta­mat­to­mien tai vie­lä va­jaan ro­ko­tus­sar­jan saa­nei­den tu­lee nou­dat­taa va­ro­vai­suut­ta.

Hokin kotiotteluiden lipuissa ei ole tällä hetkellä numeroituja istumapaikkoja. Katsoja valitsee turvallisen paikkansa itse.

Tervetuloa turvalliseen ottelutapahtumaan!

Viikonlopun ottelut:

Pe 8.10.2021 klo 18.30 Hokki – KOOVEE
La 9.10.2021 klo 17.00 Hokki – K-Espoo