Oskari Siiki Peliitat-ottelun alla: ”Viikonlopun pelit antaa uskoa, että pystymme voittamaan kenet tahansa Mestiksessä”

Kahden voitetun ottelun putkessa oleva Kajaanin Hokki aloittaa kahden ottelun viikkonsa keskiviikkona. Kajaanin jäähalliin vieraaksi saapuu toistamiseen kuluvalla kaudella Heinolan Peliitat.

Edellisessä joukkueiden kohtaamisessa Kajaanissa Hokki oli vahvempi luvuin 2–1 Samu Kaasisen ja Samu Pyykkösen maaleilla.

Hokki tulee keskiviikon otteluun hyvässä vireessä. Viikonlopun kahdessa ottelussa kaatuivat sarjan kärkikaksikossa olleet Imatran Ketterä ja KeuPa HT.

Hokin kultakypärää tehoilla 8+12 kantava Oskari Siiki lähtee tulevan viikon otteluihin hyvillä fiiliksillä voitettujen otteluiden jälkeen. Siiki oli voitto-otteluissa tehokkaana: 2 peliä toi tehot 1+3.

– Viikonlopun pelit antaa uskoa, että me pystymme voittamaan kenet tahansa tässä sarjassa. Jos jatketaan puolustamista tuolla tavalla, niin hyvä tulee. Ja tottakai maalivahtipeli oli myös isossa roolissa viikonlopun voitoissa, Siiki kehaisee joukkuetta.

– Uskotaan omaan juttuun ja luotetaan siihen että se toimii niin hyvä tulee.

Peliitat-ottelu aloittaa Hokin osalta kolmen ottelun kotiputken. Peliittojen jälkeen Kajaaniin saapuu IPK perjantai-iltana ja Hermes ensi viikon keskiviikkona.

Siiki näkee kotiputken hyväksi asiaksi.

– Tottakai on mukavaa pelata kotona ja kotiyleisön edessä. Saa viettää aikaa perheen kanssa, kun on luntakin saatu Kajaaniin nyt ihan riittämiin, hyökkääjä naurahtaa.

– Matkustus aina rasittaa, mutta sanoisin myös että tuollaiset vierasreissut yhdistää meitä joukkueena, kun saadaan olla paljon yhdessä, hän puntaroi.

Hokki lähtee otteluun Peliittoja vastaan ilman Christoffer Seppeliniä ja Valtteri Niemeä. Lisäksi Daniil Troshin ja Ville-Valtteri Mustonen ovat sivussa armeijakiireiden takia.