OTTELUENNAKKO: Hokin suuntana Kouvola ja Heinola

Viime viikonloppuna sarjassa kuudenneksi noussut Hokki matkaa tuplavierasreissulle Kouvolaan ja Heinolaan. Perjantaina Hokki kohtaa sarjan kakkospaikkaa pitävän KooKoon ja lauantaina linnapaidat saavat vastaansa sarjan hännillä majailevan Peliitat.

Hokin perjantai-illan vastustaja KooKoo pelasi keskiviikkoan Savonlinnassa, jossa se kärsi nolon jatkoaikatappion SaPKolle. KooKoo johti ottelua parhaimmillaan kolmella maalilla, mutta isäntäjoukkue SaPKo tuli tasoihin viimeisellä minuutilla, kun Mikko Nuutinen iski kiekon maaliin kahdesti SaPKon pelatessa ilman maalivahtia. Todellisen sulamisen kruunasi Teemu Suhosen tekemä 5–4-voittomaali jatkoajalla.

Joukkueiden tämän kauden keskenäiset ottelut ovat olleet Hokin juhlaa. Hokki on napannut pisteet murskaavasti 9–0 ja yhteismaalierokin on mennyt selkeästi linnapaidoille 17–6.

– Meillä on hyviä kokemuksia KooKoota vastaan pelaamisesta. Silloin ei ole hirveästi syytä tehdä isoja muutoksia. Terävöitetään niitä asioita, missä ollaan oltu aiemmin hyviä ja varaudutaan siihen, että vastustaja on keksinyt huomiseksi uusia poppakonsteja, Hokin päävalmentaja Petri Mattila kertoo.

Kauden keskenäiset ottelut:
2.10.2013 Hokki – KooKoo 5–1
15.11.2013 KooKoo – Hokki 1–5
6.12.2013 Hokki – KooKoo 7–4

Tiukka kamppailu kotiedusta

Sarjassa neljättä paikkaa hallussaan pitävä KooKoo on tällä hetkellä kahdeksan pistettä linnapaitoja edellä. Hokki on kuitenkin pelannut yhden ottelun kouvolalaisia vähemmän. Perjantaina tullaankin näkemään tiukka kamppailu, jolla on iso rooli pudotuspelien kotietua ratkaistaessa.

– Lähdetään itseluottamusta uhkuen, sillä meillä on alla hyvä Sport-peli. Tiedetään taas, että meidän jokaisen pelaajan pitää pystyä venymään äärimmilleen, kun vastassa on KooKoon tasoinen jengi, Mattila painottaa.

Hokin kokoonpanossa nähdään tulevana viikonloppuna uutta väriä, kun Kärppien sopimusmaalivahti Tomi Karhunen torjuu linnapaitojen maalilla viikonlopun molemmat ottelut. Näin ollen Hokin maalilla peräti tällä kaudella peräti 40 ottelua pelannut Teemu Seppänen saa huilata, eikä hän lähde reissuun mukaan. Myös Veikko Karppinen jättää vieraskiertueen välistä.

– Annetaan Seppäselle yksi viikonloppu huilia, hänellä on ollut aika raskas talvi. Tämä oli kaikin puolin todella helppo ratkaisu, sillä tässä vaihtoehdossa voittajia löytyy molemmilta puolin, Mattila iloitsee.

Ottelu alkaa kello 18.30 Kouvolan jäähallissa. Ottelu on nähtävissä myös Ravintola Sulon screeniltä!