Otteluinfo Hokki–Sport to 3.9.

Hokki kohtaa torstaina liigajoukkue Vaasan Sportin. Tässä tietoa tulevasta tapahtumasta.

Lipunmyynti

Suosimme lipunmyynnissä ennakkomyyntiä. Lippukauppaan pääset TÄSTÄ!

Lippuja on saatavilla myös Hokin toimistolta pelipäivänä klo 10–14 ja ennen ottelua jäähallin pihalla sijaitsevasta myyntipisteestä.

Lippujen hinnat
– Istumapaikka 12 €
– Seisomapaikka 10 €
– Klubilippu 50 € (sisältää tarjoilut ennen ottelua ja erätauoilla)
– Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi seisomakatsomoon

Kausikortit

Kaudelle 2020–2021 ostetut A-katsomokortit ja klubikortit ovat voimassa. Viime vuonna käytössä olleet kortit on päivitetty etänä.

Hokki-juniorit pääsevät junnukorttia näyttämällä ilmaiseksi C-katsomoon.

Keväällä ostetut tukiliput eivät ole voimassa harjoitusotteluissa.

Livelähetys

Ottelu näkyy livelähetyksenä SolidSportin kautta hintaan 7,90 euroa. Osta livelähetys TÄSTÄ!

Ostaaksesi ottelun sinun pitää luoda maksuton Solidsport-tili. Ongelmatilanteissa suosittelemme ottamaan yhteyttä suoraan palveluntarjoajaan SolidSportiin.

Kasvomaskit

Jäähallin pihalla on myynnissä kertakäyttöisiä kasvomaskeja hintaan 1 €/kpl ja Hokki-kangasmaskeja 10 €/kpl.

Infopaketti katsojalle

Hokki huomioi kotiotteluissaan koronarajoitukset parhaalla mahdollisella tavalla turvatakseen katsojien ja kaikkien osallistujien turvallisuuden.

Istuma- ja seisomakatsomossa katsoja itse valitsee paikkansa. Kehotamme katsojia jo tässä vaiheessa välttämään osallistumista, jos tunnet olevasi sairas.

Huomioithan turvavälit ottelutapahtumaan saapuessa, sen aikana ja sieltä poistuttaessa. Jokaisen sisäänkäynnin yhteyteen varataan riittävä määrä käsidesiä. Jäähallissa kiinnitetään siivoukseen erityisen suurta huomiota.

Hokki seuraa tilanteen edistymistä ja viranomaisten ohjeita päivittäin. Reagoimme muutoksiin tarvittavilla toimenpiteillä.

Osallistumalla tapahtumaan asiakas vakuuttaa olevansa tietoinen siitä, että edes asianmukaisen suoja- ja hygieniakäytännön noudattaminen ei poista kokonaan asiakkaalle muodostuvaa tartuntariskiä koronavirustautiin (COVID-19).

Jäikö kysyttävää? Ota yhteys toimisto@hokki.fi.