Pasi Häkkinen Hokin maalivahtivalmentajaksi

Hokki vahvistaa valmennusosaamistaan ex-maalivahdillaan, Pasi Häkkisellä. Mittavan uran ulkomailla, kuin myös Suomessa tehnyt lappeenrantalaislähtöinen Häkkinen tulee toimimaan myös Hokin myynti- ja markkinointiosastolla.

Hokissa kaudella 2002-2003 torjunut Pasi Häkkinen on tehnyt Hokin kanssa sopimuksen maalivahtivalmennuksesta. Häkkisen palkkauksen myötä linnapaidoilla on nyt valmennus valmiina tulevaan kiekkokauteen.

— Häkkisen kanssa käytiin keskusteluja jo viime kesällä, mutta silloin hän jatkoi vielä uraansa ulkomailla. Joukkueen kannalta on hyvä saada Pasin kokemuksella varustettu mies organisaatioon, nyt kun joukkueen maalivahtiosastolla on kaksi nuorta veskaria. Markkinointiosastollekin olemme hakeneet vahvistusta, joten tässä saatiin otettua kaksi kärpästä yhdellä iskulla, kommentoi Hokin pelaajakoordinaattori Joonas Karjalainen.

Mittavalla kiekkourallaan Häkkinen oli muun muassa voittamassa Jokerien mukana voittamassa Liigan hopeaa kaudella 2004-2005. Kaudella 2002-2003 hänet valittiin Hokin paidassa Mestiksen parhaaksi maalivahdiksi.