Pasi Häkkinen jatkaa Hokin valmennuksessa

Kajaanin Hokki on solminut sopimuksen valmentaja Pasi Häkkisen kanssa. Sopimus on yksivuotinen.

Häkkinen, 41, aloittaa viidennen kauden Hokin valmentajana. Kahtena viime kautena hän on toiminut maalivahtivalmennuksen lisäksi myös joukkueen apuvalmentajana.

– Pasi on ollut pari kautta ollut apuvalmentajana, mutta jo useamman kauden valmennustiimissä. Hänen ammattitaito etenkin maalivahtipuolella on maalivahdeille tärkeä asia ja Pasi saa koko ajan myös oppia pelaajien puolelle, Hokin urheilutoimenjohtaja Joonas Karjalainen sanoo.

– Pasin jatkon myötä saadaan jatkumoa valmennukseen, mikä on tärkeä asia. Hän tuntee pelaajia, joiden kanssa on tehnyt aikaisemmat vuodet hommia.

Vaikka Häkkisellä on kokemusta Mestiksessä valmentamisesta, on tuleva kausi hänelle uusi haaste.

– Sarjaporras vaihtuu ja työt jatkuvat. Lähden hommiin mielenkiinnolla, sillä edessä on uusi haaste apuvalmentajana Mestiksessä. Tämä pesti on myös itselle ja seuralle jatkumoa, Häkkinen kommentoi.

Päävalmentajaa kartoitetaan parhaillaan

Hokki etsii parhaillaan seuralle uutta päävalmentajaa. Tällä hetkellä Hokin harjoituksia vetää fysiikkavalmentaja Mikko Korhonen.

– Taustalla käydään neuvotteluja. Haluamme tehdä päävalmentajan rekrytoinnin rauhassa, jotta meille löytyy sopiva vaihtoehto, Karjalainen sanoo.

Joukkueenjohtajana myös tulevalla kaudella toimii Eino Kiiveri.

Pelaajasopimuksia julkistetaan lähiaikoina.

Pasi Häkkinen nähdään Hokin penkin takana myös tulevalla kaudella. (Kuva: Tuomas Juntunen)