Pasi Häkkinen: ”Joka ilta pitää pystyä pistämään parasta pöytään”

Mestis-kautta on Hokin osalta takana 20 kierrosta, joista pisteitä on kertynyt yhteensä 20. Niiden turvin Hokki on sarjassa kymmenentenä. Runkosarjaa on jäljellä vielä 30 ottelua.

– Jokaiseen matsiin lähdetään haastajana ja taistelemaan. Joka ilta pitää joka äijän pystyä venymään parhaimpaansa, että pisteistä voidaan taistella. Siihen toki pyritään aina, että siinä onnistutaan. Joka äijän on pystyttävä valmistamaan itsensä siihen, että on paras mahdollinen vireystila otteluissa, Hokin valmentaja Pasi Häkkinen alleviivaa.

– Syksyn aikana varmaan kaikki ovat huomanneet, että Mestis on äärettömän kova sarja, jossa joka ilta pitää pystyä pistämään parasta pöytään. Sen suhteen on ollut kasvupaikkaa Suomi-sarjan peleistä.

Vastassa kovavireinen Jokipojat

Keskiviikkona Hokki saa vastaansa Jokipojat. Joukkueiden kauden edellisessä ottelussa Hokki piti pisteet Kajaanissa lukemin 4–1.

Jokipojat tulee otteluun hyvässä vireessä. Viidestä edellisestä ottelusta ärjypaidat ovat voittaneet neljä.

Joensuuhun Hokki saa takaisin kokoonpanoonsa viikonlopun otteluista sivussa olleet Jyri Junnilan ja Aleksi Varttisen.

– Huomiseen otteluun saamme tuohon kärkeen lisää muutaman pelaajan, jotka olivat viikonloppuna poissa, Häkkinen kertoo.

Viime kaudella Hokissa pelannut Erno Räisänen odottaa huomista ottelua innolla. Räisänen kerkesi edustaa Hokkia kuuden vuoden ajan, joista kaksi viimeistä kuluivat edustusmiehistössä.

– Kyllä se Hokin kohtaaminen ekstrabuustia tuo, kun vastassa on vieläpä paljon tuttuja naamoja. Hokki on taisteleva joukkue, eikä kyllä luovuta missään vaiheessa ja luisteluvoimaa sieltä myös löytyy. Kyllä meidän pitää ehjä 60 minuuttia pelata taas, Räisänen kertoo Jokipoikien otteluennakossa.

HOKIN OTTELUT LOPPUVUONNA 2019:

Ke 4.12. klo 18.30 Jokipojat–Hokki
La 7.12. klo 15.00 SaPKo–Hokki
Pe 13.12. klo 18.30 Hermes–Hokki
La 14.12. klo 17.00 Hokki–Peliitat
Ke 18.12. klo 18.30 Hokki–Jokipojat
La 28.12. klo 17.00 Hokki–IPK
Su 29.12. klo 16.00 IPK–Hokki