Patronen ja Kokkonen jatkavat Kajaanissa – Hokki hakee revanssia paikallisvastustajasta

Kajaanin Hokki saa keskiviikkona vastaansa paikallisvastustajan AIK/Laser HT:n. Joukkueet kohtasivat toisensa kauden avauskierroksella, jolloin AIK/Laser HT oli vahvempi 4–1.

Ottelussa on suuret panokset, sillä AIK/Laser HT on Suomi-sarjan kahdeksantena neljän pisteen päässä kuudentena olevasta Hokista. Mikäli Hokki voittaa ottelun, kasvaa joukkueiden ero sarjataulukossa seitsemään pisteeseen.

AIK/Laser HT on voittanut edellisestä kymmenestä ottelusta kuusi. Edellisen kerran oulunsalolaiset pelasivat lauantaina kotonaan, jolloin Riemu voitti voittomaalikilpailussa 1–2.

– AIK/Laser HT on todella vaarallinen joukkue, jolla on paljon nopeutta ja kiekollista osaamista, Hokin päävalmentaja Jukka Niiranen kertoo.

Hokki ja AIK/Laser HT pelaavat keskiviikkona tärkeistä pisteistä. (Kuva: Tuomas Juntunen)

AIK/Laser HT -ottelu on Hokin kauden ensimmäinen arkiottelu. Se on samalla kajaanilaisten alkusarjan ainoa keskiviikkona pelattava ottelu.

– Meillä tulee nyt viime viikonloppu mukaan laskettuna kahdeksaan päivään neljä ottelua, joka on täytynyt huomioida harjoituksissa. Kaikki energia täytyy saada otteluissa kentälle. Tämä on hyvä systeemi, nyt mennään täysin pelin ehdoilla, Niiranen sanoo.

IPK:n lainamiehet Eetu Patronen ja Anton Kokkonen jatkavat Hokin kokoonpanossa toistaiseksi.

Viime viikonlopun pois ollut Niki Huovinen palaa takaisin kokoonpanoon. Kokoonpano otteluun päätetään pelipäivän aamuna.

Hokki-AIK/Laser HT 15.11. kello 18.30 Kajaanin jäähallissa