Perjantain kotiottelussa nuorisoteema – kaikki junnupelaajat esitellään jäällä

Kaikki Kajaanin Hokin pelaajat ovat yhtäaikaisesti jäällä perjantaina 30. marraskuuta pelattavassa Hokki–Laser HT-ottelussa.

Hokin juniorijoukkueet tulevat jäälle luistimet jalassa ja ovat ottamassa vastaan edustusjoukkuetta ennen ottelun alkua. Sisääntulon jälkeen pelaajat menevät riveihin joukkueittain ja samalla Hokin joukkueista otetaan yhteiskuva.

– Perjantain ottelussa on nuorisoteema ja lauantaina ohjelmaa on myös vanhemmalle väelle. Molemmat ovat meille tärkeitä kohderyhmiä, Hokin viestintä- ja tapahtumapäällikkö Jere Saastamoinen sanoo.

Lauantaina ottelun jälkeen Onnelassa vietetään Lätkäiltaa, jossa jälkipelejä puidaan kello 21 alkaen.

Walkers jakaa perjantain otteluun ilmaislippuja nuorille

Walkers Kajaani ja Hokki tarjoavat perjantain Laser-otteluun ilmaislippuja nuorille. Lippuja saa Walkersin autolta. Jälkipyykki jatkuu ottelun jälkeen Nupan kahvilassa.

Ohjelmassa on pöytälätkää, kahvia ja lämmintä fiilistä. Paikalla on myös Hokin edustusjoukkueen pelaajia.

– Vuosien varrella nuorisotalolta on käynyt Hokin otteluissa pieniä määriä katsojia ja lähdimme Hokin kanssa miettimään, miten saisimme yhdessä suuremman määrän nuoria matsiin. Meillä pyörii perjantaisin sopivasti Walkers-kahvila, ja ajatuksena on saada nuoret otteluun ennen varsinaista kahvilaa, Kajaanin kaupungin nuoriso-ohjaaja Reima Korhonen kertoo.

Korhosen mukaan jääkiekko-ottelu voi tarjota nuorille hyvän mahdollisuuden verkostoitua.

– Tämä ottelu tulee tarjoamaan uusille nuorille katsojille hyvän mahdollisuuden löytää uusi harrastus, jos ja kun he tulevat otteluun uudestaan ja uudestaan. Monet nuoret ovat vapaa-ajallaan vailla kavereita ja ottelutapahtumasta niitä varmasti löytää, Korhonen uskoo.

– Nuorissa on ihmisiä, joita kiinnostaa jääkiekko ja niitä joita se ei kiinnosta ollenkaan. Tapahtumalla on tarkoitus antaa vähemmän tietoiselle ryhmälle kokemus, josta hän voi löytää kaverin, jonka kanssa hän voi tulla otteluun uudestaankin.

Korhonen sanoo, että hänen seurassaan nuoret ovat aina tervetulleita tutustamaan Hokin otteisiin.

– Itse lupaan, että minun kanssa voi aina tulla kiekkokatsomoon kannustamaan Hokkia. Samalla voin kertoa jääkiekon sääntöjä, sillä se tekee pelistä kiinnostavamman seurata. Nyt vaan tytöt ja pojat liikkeelle, kysy lippu Wautosta ja perjantaina nähdään, hän päättää.

Tulevat ottelut:
Pe 30.11. klo 18.30 Hokki–Laser HT
La 01.12. klo 17.00 Hokki–Muik Hockey