Piispanen ja Lehtonen takaisin Hokkiin

Kärpissä lainalla olleet Antti Lehtonen ja Markus Piispanen palaavat Kajaanin Hokin mukaan. Samalla Antti Kalapudaksen laina Kajaanissa ja Miska Humalojan laina Oulussa jatkuvat.

Kajaanin Hokista Oulun Kärpissä lainalla olleet Markus Piispanen ja Antti Lehtonen tekevät paluunsa linnapaitoihin. Pelaamissaan kymmenessä liigaottelussa Piispanen saalisti tililleen yhden syöttöpisteen.  Lehtonen sen sijaan torjui Kärppien maalilla kolmessa liigaottelussa, joissa miehen torjuntaprosentiksi kertyi 88.89 ja päästettyjen maalien keskiarvoksi 2.33. Lisäksi Lehtonen pelasi yhden ottelun CHL:ssa.

Kärpistä Hokissa lainalla oleva Antti Kalapudas jatkaa myös lainalla Hokki-paidassa. Tiistaina Kärppien mukana CHL:ssä Bluesin kaatanut Kalapudas on tehnyt Hokki-paidassa tämän kauden aikana viidessa ottelussa tehot 1+1. Kärpillä on oikeus kutsua Kalapudas tarvittaessa liigamiehistöönsä.

Myös Kärpissä Hokista lainalla olevan Miska Humalojan lainapesti jatkuu. Pelaamissaan viidessä liigaottelussa Humaloja on iskenyt tehot 1+1.

Alkukaudesta Markus Piispanen nousi Hokin kultakypäräksi. (Kuva: Roosa Kurkinen)

Alkukaudesta Markus Piispanen nousi Hokin kultakypäräksi. (Kuva: Roosa Kurkinen)