Piispanen Kärppiin, Kestilä Hokkiin

Kajaanin Hokin ja Oulun Kärppien välisen yhteistyösopimuksen mahdollistama pelaajaliikenne kävi molempiin suuntiin. Kajaanin Hokissa upean alkukauden pelannut Markus Piispanen siirtyi kahdeksi viikoksi lainalle Kärppiin, kun taas samalla Aku Kestilä siirtyi Hokkiin.

Kajaanin Hokin kultakypärä Markus Piispanen siirtyy kahden viikon lainasopimuksella Oulun Kärppien hyökkäysosastolle.

— Piispasen laina Kärppiin on hieno asia niin joukkueiden väliselle yhteistyösopimukselle, kuin myös pelaajalle itselleen. ”Make” saa näin palkinnon upeasta alkukaudestaan, kommentoi Hokin pelaajakoordinaattori Joonas Karjalainen.

— Samalla Piispasen laina selventää sitä, että yhteistyösopimus Kärppien kanssa toimii molempiin suuntiin. Hokista voi siis päästä lainalle hyvillä esityksillä Kärppien mukaan, jatkaa Karjalainen.

Mestiksen pistepörssin kärkisijaa tehoilla 6+7 hallussaan pitävä Piispanen nähdään Kärppien paidassa jo tiistaisessa JYP-ottelussa. Urallaan Piispanen on myös voittanut kaksi Mestiksen mestaruutta Vaasan Sportin paidassa.

— Upea juttu, että hyvää kautta Hokissa pelaava Markus tulee auttamaan seuraavien viikkojen liigapeleissä, ilakoi Oulun Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho Piispasen lainapestiä.

Markus Piispasen vakuuttava alkukausi on huomattu Oulun Kärpissä.

Markus Piispasen vakuuttava alkukausi on huomattu Oulun Kärpissä.

Liikenne toimii molempiin suuntiin. Samalla kun Piispanen siirtyy Kärppiin, palaa Aku Kestilä takaisin linnapaitoihin. Kestilä on pelannut tämän kauden aikana Hokissa viiden ottelun verran, saalistaen näissä itselleen kaksi syöttöpistettä. Kärppä-paidassa Kestilä on esiintynyt tälle kaudelle Liigassa neljästi, jääden kuitenkin pisteittä.