Puheenjohtajan palsta: Hokki on tällä kaudella valmis menestymään

Hyvät kainuulaiset urheilun ja jääkiekon ystävät!

Elämme hyvin erikoista aikaa. Koronaepidemia on tuonut haasteita ja rajoitteita meidän kaikkien arkeen kuluneen puolen vuoden aikana.

Keväällä alkanut terveysuhka pysäytti myös urheilusarjat maailmanlaajuisesti ja sarjat jäivät kesken. Taloudellisesti kevät oli haastava ja varmasti monelle seuralle tappiollinen sarjojen jäätyä kesken.

Kesää ollaan vietetty niin uskossa kuin toivossa, että yhteinen uhka saadaan taltutettua mahdollisimman pian. Meillä organisaatiossa on mietitty keinoja ja toimenpiteitä ihmisten turvallisuuden takaamiseksi ottelutapahtumassa alkavalle sarjakaudelle, joka alkaa syyskuun lopulla ja uskomme kiekon silloin putoavan jäähän Kajaanin jäähallissa.

Turvallisuus on meille kaikkein tärkeintä, niin pelaajien, toimitsijoiden, tuomareiden kuin katsojien osalta. Olemme varautuneet rajaamaan katsomotilat kolmeen lohkoon ja hallin sisääntulo on järjestetty neljästä ovesta, jotta lähikontakteilta vältytään. Myös kasvomaskeja on ostettavissa hallin myyntipisteessä hintaan 1€/kpl.

Mestis-kausi aloitetaan terveys edellä, joten syyskausi pelataan Mestiksessä kolmessa lohkossa. Hokki pelaa pohjoista lohkoa yhdessä Iisalmen, Kokkolan ja Rovaniemen kanssa. Tämä tuo mielenkiintoisen paikallispelisyksyn urheilullisesti katsojan kannalta, mutta myös turvallisuuden kannalta katsottuna päätös oli keväällä Mestiksen toimesta täysin oikea.

Hokki 2020–2021 on joukkueena uudistunut suurelta osin. Valmennus on vaihtunut Niko Erosen vetämään valmennustiimiin, jossa mukana on apuvalmentajana Ville Vaija ja maalivahtien valmentamisesta vastaa Mestiksen kärkivahteihin kuulunut Teemu Seppänen.

Hokki on tällä kaudella valmis menestymään ja joukkue omaa todella ison potentiaalin, jolla on mahdollisuudet hyvään sijoitukseen ja jopa kärkisijoihin keväällä 2021. Vaikeasta ajasta huolimatta toivon nyt yleisön tukea tulla hallille kannustamaan Hokki voittoon, kunhan muistat vain tulla terveenä paikalle.

Haluan kiittää Teitä kaikkia ISOSTI, jotka osallistuitte keväällä meidän tukemiseen ostamalla tuki- ja lippupaketteja. Urheilu on parasta paikan päällä!

TURVALLISTA ALKAVAA URHEILUSYKSYÄ KAIKILLE KAINUULAISILLE!

Terveisin,
Pasi Halonen
Hokki Kainuu Oy:n puheenjohtaja