Puljujärvi ja Mäenalanen pelaavat tämän viikon Kajaanissa

Kajaanin Hokki lainaa Oulun Kärppien sopimuspelaajia Jesse Puljujärveä ja Saku Mäenalasta. Hyökkääjäkaksikon lainapestit kattavat tämän viikon kaksi ottelua.

Oulun Kärppien juniorilupaukset Jesse Puljujärvi ja Saku Mäenalanen vahvistavat Hokkia tämän viikon ajan. Hokki pelaa tällä viikolla kotiottelut KeuPa HT:tä ja LeKiä vastaan. Kärpillä on tarvittaessa mahdollisuus kutsua pelaajansa takaisin Ouluun.

16-vuotias Puljujärvi jatkaa Hokissa myös tämän viikon ajan. Suomi-kiekon suurlupaus pelasi viime viikolla linnapaidassa kolme ottelua, joissa Puljujärvi summasi tehot 1+1 ja hänen tehosaldonsa oli peräti +5. Kaiken kaikkiaan Puljujärvi on pelannut tällä kaudella Hokissa 13 ottelua tehoin 7+5. Lisäksi Puljujärvi on pelannut tällä kaudella Kärppien paidassa 20 liigaottelua sekä 11 ottelua Kärppien A-junioreissa.

Myös 20-vuotias Mäenalanen on tuttu pelaaja kajaanilaisyleisölle, sillä Mäenalanen pelasi ennen joulutaukoa Hokki-paidassa 13 ottelua tehoin 4+4. Lisäksi 192-senttinen ja 84-kiloinen on pelannut tällä kaudella 28 liigaottelua, joista kahdeksan Kiekko-Kettujen kasvatti pelasi alkukaudella Pelicansin paidassa. Mäenalanen on iskenyt pelaamissaan otteluissa tehopisteet 5+1.

Puljujärvi ja Mäenalanen kuuluvat Kärppien nimeämään viiden nuoren pelaajan joukkoon, jotka voivat liikkua Mestiksen ja Liigan välillä siirtorajan umpeutumisen jälkeen.

Hokki lainaa Kärppien hyökkääjäkaksikkoa Jesse Puljujärvi-Saku Mäenalanen.

Hokki lainaa Kärppien hyökkääjäkaksikkoa Jesse Puljujärvi-Saku Mäenalanen. (Kuvat: liiga.fi)