Puljujärvi välierien ajaksi Kajaaniin

Oulun Kärppien superjuniori Jesse Puljujärvi liittyy Kajaanin Hokin vahvuuteen. Puljujärvi lainapesti kattaa välieräsarjan Jukureita vastaan, jonka jälkeen tilanne tarkistetaan uudelleen.

Jesse Puljujärvi pelaa loput välieräottelut Hokissa.

Jesse Puljujärvi pelaa loput välieräottelut Hokissa.

Kajaanin Hokki vahvistuu vasta 16-vuotiaalla Jesse Puljujärvellä. Suomi-kiekon superlupaus pukee Hokki-paidan ylleen välierien ajaksi, jonka jälkeen Puljujärven tilanne tarkistetaan uudelleen.

Runkosarjassa Puljujärvi pelasi Hokin riveissä 15 ottelua tehoin 8+5. TIHC-kasvatin teholukema +9 oli runkosarjan päätteeksi koko kajaanilaisryhmän neljänneksi paras.

Puljujärvi on edustanut tällä kaudella Kärppiä myös 21 liigaottelussa, joissa hän keräsi tehopisteet 4+7. Viime aikoina Puljujärvi ei ole mahtunut Kärppien pelaavaan kokoonpanoon.

Puljujärvi on matkannut Kajaaniin tiistaiaamuna ja liittyy joukkueen harjoitusvahvuuteen tiistain iltaharjoituksissa. Kärpät on nimennyt Puljujärven viiden nuoren pelaajan joukkoon, jotka voivat liikkua Liigan ja Mestiksen välillä siirtorajan umpeutumisen jälkeen.

2. välieräottelu Hokki – Jukurit keskiviikkona 25.3. Kajaanin jäähallissa kello 18.30 alkaen. Lipunmyynti Hokin toimistolta (Koskikatu 3, 87250 Kajaani) kello 9-15 välisenä aikana tai osoitteesta http://bit.ly/19bMW2K.