Risto Mattilan 2-vuotias poika Jare nousi nopeasti somehitiksi

Hokki julkaisi Risto Mattilan jatkosopimuksen tiistai-iltapäivänä. Sopimus julkaistiin normaalista poikkeavalla tavalla, kun videolla pääosissa olikin perheen 2-vuotias poika Jare Mattila.

Jare sulatti katsojien sydämet nopeasti.

– ”Jarpalla” on kovin intohimo jääkiekkoon, mitä olen koskaan kellään nähnyt. Ja olen kuitenkin henkilökohtaisesti nähnyt läheltä Mikael Granlundin ja Joonas Donskoin tasoisia semi ok lätkäjätkiä, Risto Mattila veistelee.

– Kaikki lähtee pojan omasta halusta ja jos sama intohimo pysyy jatkossakin, niin Jarpasta tulee supertähti. Mutta katsotaan ihan rauhassa, hän naureskelee jo viitaten kesän 2035 NHL-draftiin.

Jare on tuttu näky talvisin Kajaanin jäähallilla.

– Jäähalli on ainut paikka, missä Jarppa rauhoittuu. Kovin juttu on istua katsomossa ja katsoa treenejä. Joku siinä jääkiekossa kiehtoo, kun Jarppa katsoo kaukalon vilskettä suu auki.

Erilainen julkaisu keräsi kehuja

Hokin poikkeuksellisen pelaajajulkistuksen noteerasi myös Helsingin Sanomat. Julkaisu keräsi kehuja etenkin Twitterissä.

– Halusimme rikkoa rutiineja ja kokeilla jotain erilaista. Risto oli ideassa heti mukana ja Jarekin innostui kuvauksissa temppuilemaan pienen alkujännityksen jälkeen, Hokin viestintä- ja tapahtumapäällikkö Jere Saastamoinen nauraa.

Kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta, kun Mattila päätyy isompiin otsikoihin. Viime keväänä Mattila teki upean ilmaveivimaalin, joka tavoitti muutamassa päivässä yli 150 000 ihmistä.

Twitterissä sanottua…