Ryminää ja räiskettä hyökkäykseen – Mika Koivisto palaa Hokkiin

Kajaanin Hokki on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen hyökkääjä Mika Koiviston kanssa. Sopimus julkaistiin perjantaina Hokin kotiottelussa.

Laitahyökkääjänä viihtyvä Mika Koivisto, 27, on tuttu nimi kajaanilaisyleisölle. Koivisto pelasi Hokissa kaudet 2012–2013 ja 2013–2014. Alkukauden Koivisto pelasi Ruotsin 1. divisioonan Mörrums GoIS:n riveissä.

– Olimme kiinnostuneita Kojosta jo kesällä, ja nyt kun kuulimme hänen palaavan ulkomailta, niin olimme heti valmiita reagoimaan, Hokin urheilutoimenjohtaja Joonas Karjalainen kertoo tilanteesta.

Koivisto tunnetaan pelaajana, joka lyö jokaisessa vaihdossa kaiken likoon joukkueen puolesta. Koivisto tuo Hokkiin kokemusta ja vahvaa alivoimapelaamisen esimerkkiä.

– Kojo tuo joukkueeseen kokemusta ja hän on viimeisen päälle joukkuepelaaja. Hänellä on myös potentiaalia tehdä pisteitä, mistä kertoo Jokipojissa pelatut Mestis-kaudet.

”Tämä tuntuu kotiinpaluulta”

Koivisto on pelannut urallaan 86 liigaottelua KooKoossa. Kaksi edelliskautta hän edusti Jokipoikia.

– Tämä tuntuu kotiinpaluulta! Joukkueessa on paljon kavereita ja olen kuullut, että pukukopissa on hyvä pöhinä. On nastaa päästä sekoittamaan palettia omalla pensselillä, Koivisto veistelee.

Ulkomailla pelatessaan Koivisto seurasi jo tarkasti Hokin otteita.

– Kotiläksyjä tehneenä tiedän, että mitä lätkää Hokissa pelataan ja pelityyli sopii minulle erittäin hyvin, Koivisto tietää.

– Joukkue on nuori, joten minun täytyy kokeneempana kaverina olla se esimerkki päivittäisessä tekemisessä. Ennen kaikkea kun harttarit ovat niskassa, niin haluan näyttää kentällä mitä on työnteko ja voittavien asioiden tekeminen.

Koivisto liittyy joukkueen vahvuuteen maanantaina. Hän pelaa Hokissa numerolla 22.

Pelaajatilastot – Mika Koivisto