Samu Kaasinen Kiekko-Espoo-ottelun alla: ”Uskon että meiltä nähdään energinen esitys”

Hokki palaa maaottelutauolta vierasottelujen viikonlopulla. Perjantaina joukkue kohtaa Kiekko-Espoon ja lauantaina Heinolassa vastaan asettuu Peliitat.

Hokin perjantainen vastustaja Kiekko-Espoo tuli maajoukkuetauolta takaisin ryminällä. Keskiviikkona pelatussa ottelussa joukkue kaatoi sarjakärki Imatran Ketterän vieraissa luvuin 1–5.

Tappio oli Ketterälle vasta kauden toinen.

Hyvässä vireessä maaottelutauolle lähtenyt Samu Kaasinen odottaa Hokin jatkavan hyvää virettään Kiekko-Espoon vieraana. Kajaanilaisjoukkue lähti tauolle neljän ottelun voittoputkessa.

– Pyritään jatkamaan sitä hyvää virettä, mikä meillä oli ennen maajoukkuetaukoa ja tietysti vielä parantamaankin siitä. Nyt ollaan saatu levätä vähän ja tämä viikko ollaan harjoiteltu hyvin, niin uskon että Espoossa nähdään energinen esitys meiltä, Kaasinen arvioi.

Hokki ja Kiekko-Espoo ovat kohdanneet toisensa kertaalleen alkukaudesta. Kajaanissa pelatussa ottelussa Hokki joutui taipumaan 1–2-tappioon.

– Viimeksi heitä vastaan maalinteko oli vaikeaa, niin sitä lähdetään parantamaan, hyökkääjä sanoo.

Hokki lähtee viikonlopun otteluihin ilman Valtteri Niemeä ja Kasperi Heinästä, joiden lisäksi Daniil Troshin ja Ville-Valtteri Mustonen ovat sivussa armeijakiireiden takia.

Viikonlopun ottelut:

Pe 19.11.2021 klo 18.30 K-Espoo – Hokki
La 20.11.2021 klo 17.00 Peliitat – Hokki