Sarja käyntiin paikallisottelulla Iisalmessa

Kajaanin Hokin aloittaa Mestis-kautensa ottamalla mittaa paikallisvastustajastaan IPK:sta vieraissa. Joukkueet kohtasivat kahdesti harjoituskaudella, Hokin viedessä molemmat ottelut nimiinsä.

Kajaanin Hokin Mestis-kausi alkaa keskiviikkona, kun linnapaidat saa vastaansa Iisalmen Peli-Karhut vieraissa. Joukkueet pelasivat vastakkain kahdesti harjoituskaudella, Hokin voittaessa ensin vieraissa 6–3 ja myöhemmin kotona 6–5.

— Tietenkin helpottaa, kun olemme pelanneet heitä vastaan kahdesti ja jälkimmäinen peli pelattiin vain viikko takaperin. Valmennuksen näkövinkkelistä se on hyvä asia, kun on nähty vastustajasta kaksi peliä harjoituspelijaksolla. Valmistautuminen on varmasti iso teema, siellä on kuitenkin Iisalmessa ensimmäinen Mestis-ottelu ja hyvin valmistautunut joukkue ja todennäköisesti hallissa hyvin väkeä, kommentoi Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen.

Joukkueiden molemmat kaksi keskinäistä ottelua harjoituskaudella olivat hyvin maalirikkaita. Kahdessa kohtaamisessa Hokki iski 12 osumaa ja päästi kahdeksan maalia. Puolustuspelaaminen onkin iso teema kajaanilaisille sarjan avauksessa.

— Kun miettii omaa pelaamista on kaveri tehnyt kahteen peliin kahdeksan maalia meille. Sillä neljän päästetyn maalin keskiarvolla ei pärjää oikein missään sarjassa. Valmistautumisen lisäksi toinen iso teema on varmasti niin yksilö- kuin viisikkotason puolustaminen, jatkaa Hokki-luotsi.

Keskiviikkoisesta ottelusta Hokilta on sivussa Teemu Hutun lisäksi ylävartalovamman takia kuukauden sivussa oleva Jarkko Harjulaja sarjan avausviikon huilaava Markus Korkiakoski.

yleiskuva-2-1024x682

Hokki aloittaa sarjakautensa IPK:n vieraana.

IPK-Hokki Iisalmen jäähallissa keskiviikkona 14.9 kello 18.30.