Summasen piristämä Espoo United vierailulle Kajaaniin

Kajaanin Hokin ottelut jatkuvat lauantaina linnapaitojen kohdatessa kotonaan Espoo Unitedin. Hokki on ollut niskan päällä joukkueiden aiemmissa keskinäisissä, voittaen molemmat luvuin 6–2.

Kajaanin Hokin kausi jatkuu lauantaina, kun Kajaaniin saapuu vierailemaan Espoo United. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa kahdesti alkukauden aikana ja molemmilla kerroilla Hokki on saanut mukaansa täydet pisteet 6–2-voitolla. Kajaanilaisjoukkueessa odotetaan ottelusta pienten marginaalien kamppailua.

— Pienten marginaalien peli jälleen edessä. Joukkueen pitää uskaltaa mennä pieniin väleihin, blokata laukauksia, viedä taklaukset loppuun ja jättää kiekollisessa pelissä kaikki pikkunätti ”pitsin nypläys” kämpille. Edessä on taistelijoiden, ei taiteilijoiden, ilta, Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen summaa.

Ennen lauantaista ottelua Kajaanissa espoolaisnippu kävi perjantaina kohtaamassa RoKin Rovaniemellä. Sieltä Espoo United haki 1–2-vierasvoiton Oskari Uomalan ja Niklas Tikkisen osumilla.

Viime aikoina lauantaisen vierailijan vire on tullut paremmaksi. Raimo Summasen joulukuisen valmennustiimiin liittymisen jälkeen espoolaisjoukkue on päässyt pisteille kaikissa neljässä ottelussa. Etenkin Unitedin puolustuspää on toiminut Summasen tultua valmennustiimiin, sillä neljässä ottelussa espoolaisten verkkoa on heilutettu vain viisi kertaa.

Hokin maalilla lauantaisessa ottelussa aloittaa Tuukka Smura. Tarkempi kokoonpano paljastuu pelipäivän aamulla.

Tuukka Smura palaa Hokin maalille Espoo United -otteluun. (Kuva: Tuomas Juntunen)

Hokki-Espoo United la 7.1 kello 17.00