Sunnuntain kotiotteluihin perhelippu 15 euroa – alle 12-vuotiaat otteluihin ilmaiseksi!

Jääkiekon Suomi-sarjassa pelaava Kajaanin Hokki lanseeraa viikonloppuna alkavalle kaudelle perhelipun. Lippu käy B-, C- ja seisomakatsomoihin.

Perhelipulla pääsee sunnuntaina pelattaviin kotiotteluihin 15 euron yhteishintaan. Perhelipulla sisään pääsee 2 vanhempaa ja 2 lasta tai 1 vanhempi ja 3 lasta.

Alle 12-vuotiaat lapset pääsevät seisomakatsomoon kaikkiin otteluihin ilmaiseksi. Alle 7-vuotiaat pääsevät vanhemman seurassa myös A-katsomoon veloituksetta.

Hokin kotiottelut alkavat sunnuntaisin kello 16.00, joka sopii mainiosti myös lapsiperheille.

– Tämän kauden lippuhinnoittelun teemat ovat saada hallin täyttöaste suuremmaksi, kynnys lipun ostamiseen matalaksi ja hinnat lapsiystävällisiksi. Sunnuntaiotteluiden 15 euron perhelippu tukee näitä teemoja loistavasti, Hokin toimitusjohtaja Vellu Kolehmainen kertoo.

Ensimmäisen kerran perhelippu on ostettavissa tulevana sunnuntaina, jolloin Hokki kohtaa Suomi-sarjan kotiavauksessa mestarisuosikki Kalajoen JHT:n.

Normaalihintaisista lipuista saa 2 euron alennuksen Osuuspankin pankkikortilla ja JunnuHokin jäsenkortilla. Lisää tietoa lippujen hinnoista ja kausikorteista löydät tästä!

Kausikorttilaiset sisään ensimmäiseen runkosarjaotteluun nimilistan mukaan

Uudet kausikortit eivät ole vielä saapuneet, mutta kausikorttilaiset pääsevät sisään hallin sisäänpääsyillä olevien nimilistojen perusteella.

Seuraavissa kotiotteluissa kausikortit toimivat normaalisti. Pahoittelemme viivästystä.

Suomi-sarjan avausviikonloppu:
La 23.9. klo 15.30 AIK/Laser HT–Hokki
Su 24.9. klo 16.00 Hokki–JHT, Kalajoki