Suomen Cupin kolmas kierros käyntiin kotiottelulla

Kajaanin Hokin taival Suomen Cupissa jatkuu keskiviikkona, kun kolmannen kierroksen avausottelussa vastaan asettuu Liikunnan Riemu. Riemu eteni kolmannelle kierrokselle kaatamalla lohkossaan Ikurin Vireen ja Lapuan Virkiän.

– Tietysti on hyvä asia, että pääsemme pelaamaan kotona omassa kaukalossa. Muistamme Riemun hyvin viime kaudella, he ovat luisteleva ja hyökkäysvoittoinen joukkue, Hokin päävalmentaja Jukka Niiranen kertoo.

– Me keskitymme kuitenkin omaan tekemiseen ja korostan vielä sitä, että nämä pelit palvelevat valmistautumista sarjan avaukseen.

Riemua ja SaPKoa vastaan pelattavien otteluiden myötä Hokille tulee täyteen neljä ottelua viikon sisään. Tämän viikon ajan joukkue kohdistaakin kaiken energian otteluihin.

– Olemme harjoitelleet ja olleet jäällä paljon. Tämä viikko mennään otteluiden ehdolla, kaikki keskittyminen ja energia kohdistetaan näihin otteluihin. Ne vievät meidän pelaamista eteenpäin kohti kautta.

Joukkueen mukaan liittynyt Risto Mattila ei pelaa vielä Riemua vastaan. Lisäksi Jussi Vikholm on sivussa toistaiseksi loukkaantumisen takia. Alustava kokoonpano täydentyy vielä Markus Stillillä tai Iikka Törnvallilla.

Jatkuuko Hokin vakuuttava meno Suomen Cupissa keskiviikkona? (Kuva: Tuomas Juntunen)

Hokin alustava kokoonpano Riemu-otteluun:

Jimi Nylund – Tuomas Komulainen – Niko Saarenpää
Arttu Leskinen – Jesperi Viikilä – Heikki Klemetti
Erno Räisänen – Jesse Niskanen – Oscar Leppänen
Tommi Klemetti – Miko Kilpeläinen – Teemu Kemppainen

Juho-Ville Kyllönen – Micke Niemelä
Alejandro Ramirez – Anton Kokkonen
Jarkko Heikkinen – Eetu Martikainen

Lari Kukkohovi (AM) – Tomi Rautio