Taistelu tärkeistä pisteistä jatkuu – Hokki matkaa kovavireisen Jokipoikien vieraaksi

Kajaanin Hokin ottelut jatkuvat keskiviikkona Joensuussa. Vastassa on sarjan kuumavireisempiin joukkueisiin kuuluva Jokipojat.

Jokipojat on voittanut seitsemästä edellisestä ottelusta peräti kuusi. Myös Hokki on napannut pisteitä kolme kertaa neljästä viimeisestä ottelusta.

Lauantaina Hokki kaatoi sarjaa johtaneen KOOVEEn luvuin 4–2. Hokin tehomiehet ottelussa olivat Tuomas Komulainen (1+2), Sami Tamminen (2+0) ja Jarkko Harjula (0+2).

– Pyrimme siihen, että samanlainen työnteko jatkuu kuin lauantaina. Se oli meiltä hyvää ja aktiivista peliä, eikä jääty poteroihin makaamaan, Hokin päävalmentaja Jarkko Heikkinen kehuu.

– Kun pelaamme tuolla tavalla joka ilta, niin se antaa meille mahdollisuuden voittaa, hän kiteyttää.

Hokki ja Jokipojat ovat kohdanneet tällä kaudella kolmesti ja kaikki ottelut ovat päättyneet kotivoittoihin. Voitot ovat Hokille 2–1.

Kokoonpanossa pientä vajausta

Hyökkääjä Jyri Junnila sai Mestiksen kurinpidolta yhden ottelun pelikiellon ja hän kärsii pelikieltonsa Jokipojat–Hokki-ottelussa. Puolustaja Valtteri Parikka on puolestaan tämän viikon HPK:n matkassa. Hänen mahdollinen jatko Hokissa selviää myöhemmin.

Loukkaantumisten vuoksi sivussa varmuudella ovat Mika Koivisto ja Jesperi Viikilä. Lopullinen kokoonpano selviää pelipäivän aamuna.

– Meiltä puuttuu neljä äijää vakiokokoonpanosta ja yhden sairastuneen pelaajan pelaaminen ratkeaa myöhemmin, joten tilanne on nyt vähän erilainen. Nostamme tilalle nuoria poikia ja he saavat nyt hyvän paikan näyttää osaamistaan, Heikkinen toteaa.

Tulevat ottelut:
Ke 5.2. klo 18.30 Jokipojat–Hokki
La 8.2. klo 17.00 RoKi–Hokki
Pe 14.2. klo 18.30 Hokki–K-Vantaa
La 15.2. klo 17.00 Hokki–TUTO Hockey

 

KUVA: Tuomas Juntunen