Taneli Kovaniemi Hokin riveihin tulevaksi viikoksi

Kajaanin Hokki lainaa Vaasan Sportin U20-joukkueessa pelaavan Taneli Kovaniemen joukkueensa riveihin viikon ajaksi. Laina kattaa kuluvan viikon ottelut Ketterää ja FPS:ää vastaan sekä ensi viikon tiistain SaPKo-kotiottelun.

20-vuotias Kovaniemi on alkukauden aikana pelannut Sportin U20-joukkueessa yhteensä 29 ottelussa, joissa hän on tehnyt tehot 21+14.

Lisäksi hän on debytoinut Mestiksessä FPS:n paidassa, saalistaen Hokkia vastaan syöttöpisteen helmikuun alussa.

– Hän on hyvä hyökkääjä molempiin suuntiin ja hän on tehnyt hyvin tehoja Sportin nuorissa. Hän on hyvä lisä nippuun ja keväällä voimme tarvita pelaajia laajallakin rintamalla. Nyt hän saa meidän kanssa muutaman pelin alle on sitä kautta valmiudessa tulemaan meille jos niin päädytään, Hokin päävalmentaja Pasi Räsänen kertoo.

Räsänen kertoo Kovaniemen hankinnan tulleen ajankohtaiseksi myös sen takia, kun joukkueessa on useampi loukkaantuminen ja Mikko-Matti Paakkola on kolmen ottelun pelikiellossa.

Hokki-luotsin mukaan pelaaja on Hokin vahvuudessa ensi viikon SaPKo-otteluun asti, jonka jälkeen hän palaa Sportin vahvuuteen.

– Kun Mestiksen runkosarja päättyy, niin katsotaan mikä on kenenkin tarve ja kummassa joukkueessa hän jatkaa, Räsänen kertoo.

Sivussa olevista hyökkääjistä Kasperi Heinänen, Roope Niskanen ja Samu Kaasinen ovat varmuudella sivussa ainakin kuluvan viikon otteluista.

– Ensi viikonkin ottelut voivat tulla liian nopeasti. Heistä yksikään ei ole vielä viisikkoharjoituksissa, Niskanen luistelee ja vetää peruskiertoja, mutta hänellä on vielä kontaktikielto. Mennään rauhassa heidän suhteen.

Mikko-Matti Paakkolalle kolmen ottelun pelikielto

Hokin hyökkääjä Mikko-Matti Paakkolalle tuomittiin kolmen ottelun pelikielto KeuPa HT-ottelussa saadun pelirangaistuksen päälle. Pelirangaistuksesta seuraa automaattisesti yhden ottelun pelikielto.

Paakkola on täten sivussa Hokin otteluista Ketterää, FPS:ää, SaPKoa ja KOOVEEta vastaan. Koko tuomion pääset lukemaan tästä.

Ketterä-otteluun ilmainen sisäänpääsy kouluikäisille!

Hiihtolomaviikon torstai-illan jännitysnäytelmässä Hokki saa vastaansa sarjan huippujoukkue Imatran Ketterän. Ketterä-otteluun on ilmainen sisäänpääsy peruskoululaisille! Ilmaisen sisäänpääsyn otteluun tarjoaa Hokin yhteistyökumppani OP Kainuu.

Runkosarjan jäljellä olevat ottelut:

To 10.3.2022 klo 18.30 Hokki – Ketterä
La 12.3.2022 klo 17.00 Hokki – FPS
Ti 15.3.2022 klo 18.30 Hokki – SaPKo
To 17.3.2022 klo 18.30 Hokki – KOOVEE
Pe 18.3.2022 klo 18.30 IPK – Hokki
Ke 22.3.2022 klo 18.30 TUTO Hockey – Hokki