Teemu Seppäsestä koko Hokki-perheen mv-valmentaja – ”Tavoitteena polku edustukseen asti”

Pelaajauransa päättyneeseen kauteen lopettanut Teemu Seppänen, 33, aloittaa Hokin tuoreena maalivahtivalmentajana. Seppänen toimii samalla myös Junnu Hokin maalivahtivastaavana.

Teemu Seppänen liittyy Niko Erosen johtamaan valmennusryhmään ja aloittaa tehtävässään heti. Alustavasti Seppänen on kauden aikana mukana kahdessa maalivahtiharjoituksessa viikossa, jonka lisäksi hän seuraa kaikki Hokin pelit.

– Lähden innoissaan mukaan, valmentaminen on aina kiinnostanut minua. Nyt tuli hyvä sauma lähteä mukaan, Seppänen iloitsee.

Vielä kuukausi takaperin Suomussalmelta lähtöisin oleva Seppänen ei tiennyt varmaksi omia jatkokuvioitaan. Valmennuspestiin hän tarttui nopeasti.

– Pohdin asiaa hetken aikaa. Pääsen heti takaisin tekemisiin kiekkoilun kanssa kun pelihommat loppuivat.

Seppänen vahvasti mukana myös junioripuolella

Seppänen toimii edustusjoukkueen lisäksi myös Junnu Hokissa maalivahtivastaavan tittelillä. Hänellä onkin tarkoitus rakentaa maalivahdeille polku kaikkein nuorimmista juniorijoukkueista aina edustusjoukkueeseen asti.

– Vastaan junioreissa maalivahtipuolesta ja koulutan siihen, mitä missäkin ikäluokassa tehdään ja mitä asioita niissä painotetaan.

– Tavoitteena olisi, että Kajaaniin tulisi selkeä valmennustapa aina lapsesta aikuisiin asti. Pyritään mahdollistamaan se, että saataisiin pitkällä aikavälillä tuotettua maalivahteja Kajaanista huippusarjoihin, Seppänen linjaa.

Seppänen työskentelee siviilielämässä Eezy Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsulttina.

Lisää uutisia tulevan kauden joukkueenrakennuksesta on luvassa lähiaikoina.

 

Lue myös:

Teemu Seppänen: ”Olen päässyt kokemaan paljon hienoja asioita”

Me olemme jo mukana tukilippukampanjassa