Tehohyökkääjä Samu Markkula lainalle Hokkiin

Tehohyökkääjä Samu Markkula siirtyy Vaasan Sportista lainalle Kajaanin Hokkiin. Lainapesti on alustavasti kahden ottelun mittainen, minkä jälkeen Markkulan tilannetta katsotaan uudelleen.

25-vuotias laitahyökkääjä Samu Markkula teki viime kaudella Hermeksessä hurjat tehot 16+47=63. Hän voitti Mestiksen syöttöpörssin ja sijoittui pistepörssissä toiseksi.

Markkula on pelannut tällä kaudella Sportin riveissä kuusi liigaottelua tehoin 0+2. Aiemmin urallaan hän on edustanut kasvattajaseuraansa JYPiä, JYP-Akatemiaa, SaPKoa ja Hermestä.

– Markkula tuo helpotusta meidän loukkaantumistilanteeseen ja kiitos Sportille siitä, että saimme miehen nopealla aikataululla Kajaaniin. Markkula oli viime kaudella yksi sarjan parhaista pelaajista ja mielellään otamme hänet tänne pidemmäksikin aikaa. Tarkastelemme hänen jatkoa viikonlopun pelien jälkeen uudestaan, Hokin urheilutoimenjohtaja Joonas Karjalainen sanoo.

Markkula pelaa Hokissa numerolla 16. Hän liittyy joukkueen vahvuuteen perjantaina.

Pelaajatilastot – Samu Markkula

Lisäksi Hokki tiedottaa uudesta hyökkäyspään hankinnasta perjantain kotiottelussa IPK:ta vastaan. Hokki–IPK perjantaina 25. lokakuuta Kajaanin jäähallissa klo 18.30!

Samu Markkula on pelannut tällä kaudella kuusi liigaottelua Sportissa. (Kuva: Vaasan Sport)