Tervehtynyt Hokki Hermeksen kimppuun

Hokki palaa maajoukkuetauolta Hermeksen kimppuun Kokkolan keskiviikko-iltana. Otteluun kajaanilaiset saavat sairaslistalta takaisin Eetu Patrosen sekä Niklas Näpin.

Mestiksen toisena oleva Kajaanin Hokki lähtee runkosarjan viimeiseen puristukseen keskiviikkona, kun vastaan asettuu vieraissa sarjassa kuudentena oleva Hermes. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa kolmeen kertaan kuluvan kauden aikana, joista pisteet ovat Hermeksen eduksi 6–3 maalierolla 14-12. Edellinen joukkueiden kohtaaminen pelattiin Kajaanissa tammikuun alussa, jolloin Hermes kävi hakemassa pisteet luvuin 4–6.

— Vastustaja on haasteellinen, ei olla heitä vastaan hirveän hyvin pärjätty. Isona teemana on huomista silmällä pitäen saada kauden paras Hermes-peli aikaiseksi tähän viimeiseen keskinäiseen runkosarjaotteluun. Tiedossa on, että he ovat olleet tehokkaita meitä vastaan, eli yleisesti paremmalla puolustamisella yksilö- ja viisikkotasolla on lähdettävä liikkeelle, kommentoi Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen.

Tammikuun aikana Hokkia riivasivat pahat loukkaantumishuolet ja joukkue joutui pelaamaan useita otteluita vajailla hyökkäyskentillä. Keskiviikon otteluun joukkue saa kuitenkin pelaavaan kokoonpanoonsa täydet neljä hyökkäysketjua, kun Hokkiin palannut Ville Rajala pelaa kauden ensimmäisen pelinsä linnapaidassa. Samalla paluun kokoonpanoon tekevät tammikuussa loukkaantuneet Niklas Näppi ja Eetu Patronen. Sairaslistan puolella jatkaa Christoffer Seppelin, kun taas Sami Anttila ja Jarkko Harjula ovat kuntoutumassa. Maalilla Hokilla pelaa LeKi-ottelun tapaan Sami Väliharju.

— 12 hyökkääjää saadaan kasaan, kun Rajala tulee joukkueeseen ja Patronen sekä Näppi palaavat. Anttila ja Harjula ovat kuntoutettavina pelaajina joukkueen mukana jääharjoituksissa ja Seppelin on vielä pidempään sivussa, kertaa Hokki-luotsi.

Hokin kultakypärä Niklas Näppi tekee paluunsa kokoonpanoon keskiviikkona. (Kuva: Roosa Kurkinen)

Hokin kultakypärä Niklas Näppi tekee paluunsa kokoonpanoon keskiviikkona. (Kuva: Roosa Kurkinen)

Hermes-Hokki Kokkolan jäähallissa keskiviikkona 17.2 kello 18.30