Tietopaketti U16-maaotteluista Kajaanissa

Suomen ja Ruotsin väliset U16-maaottelut lähestyvät. Tässä koottuna tärkeää tietoa otteluista.

Maaotteluiden järjestäjät: Suomen Jääkiekkoliitto ry, Hokki Kainuu Oy, Kajaanin Junnu Hokki 68 Ry

Lipunmyynti

Pääsyliput otteluihin ovat myynnissä Hokin toimistolla (Koskikatu 3). Lippuja voi varata myös sähköpostitse osoitteesta toimisto@hokki.fi. Hokin kausikortit eivät oikeuta sisäänpääsyyn, sillä kyseessä on Suomen Jääkiekkoliiton tapahtuma.

Pääsylippujen hinnat:
Aikuiset 10 €
Lapset 7–15v 5 €
Lapset alle 7v ilmaiseksi

Hokki ja Osuuskauppa Maakunta tarjoavat S-etukortilla 2 euron alennuksen normaalihintaisista (10 €) istumapaikkalipuista.

Kaikki Kainuun jääkiekkojuniorit pääsevät ilmaiseksi päätykatsomoon pelipaita päällä. A-katsomo on varattu kausikorttilaisille, yritysasiakkaille ja kutsuvieraille. B- ja C-katsomossa ei ole numeroituja istumapaikkoja.

Hokkiklubi

Klubi on normaalissa toiminnassa otteluiden aikana. Klubille myydään lippuja 30 euron hintaan, kahden ottelun VIP-lippupaketti maksaa 50 euroa.

Lippuja voi ostaa Hokin toimistolta arkisin klo 9–14 tai sähköpostitse osoitteesta toimisto@hokki.fi. Otteluiden jälkeen joukkueet ruokailevat Hokkiklubilla.

Erätaukoviihteet

1. erätauolla kisataan F-junioreiden rankkarikisa ja 2. erätauolla Tokmannin kiekonheittokisa. Kiekonheittokisan voittaja palkitaan Tokmannin 50 euron lahjakortilla ja Hokin fanituotteella. Kaikki kiekonostajat saavat lisäksi yllätyspalkinnon.

Anniskelukatsomo

Koska kyseessä on alle 16-vuotiaiden ottelu, ei tapahtumassa anniskella alkoholijuomia yleisölle. Päätykatsomo on varattu junioreille.

Pukukopit ja pysäköinti

Suomi saapuu Kajaaniin keskiviikkona ja Ruotsi torstaina. Suomella on käytössä Hokin edustusjoukkueen pukukoppi ja Ruotsilla pukukopit 5–6. Joukkueet saapuvat harjoituksiin bussilla jäähallin taakse, joten kulkureitti jäähallin taakse on pidettävä puhtaana.

Aikataulu

Pe 14.12. klo 18.30 Suomi–Ruotsi
Su 16.12. klo 14.00 Suomi–Ruotsi

Ovet aukeavat yleisölle tunti ennen ottelun alkua.