Toimiston kesäterveiset: kausikorttimyynti on lähtenyt liikkeelle vilkkaasti

Moni varmasti ajattelee, että jääkiekkoseurassa lomaillaan pelikauden jälkeen koko kesä, mutta todellisuudessa touko-kesäkuussa on kovin myyntiaika vuodesta.

Myynti uutta kautta varten aloitettiin saman tien, kun saimme tietää Mestis-paikasta toukokuun alussa. Organisaatiolla on 15 vuoden kokemus Mestis-myynnistä, joten isompia yllätyksiä meille ei ole tullut.

SM-liigan finaalien ja jääkiekon MM-kisojen välinen aika on Hokin myynnissä kulta-aikaa. Kuukauden aikana tapahtuu paljon ja tänä vuonna myynti onnistui loistavasti.

Myös klubi- ja kausikorttien myynti on lähtenyt todella vilkkaasti käyntiin. Yritykset ovat ottaneet Hokin vastaan positiivisella mielellä ja kentältä on selkeästi tullut viestiä, että Kajaani kaipaa Mestis-tason jääkiekkoa.

Tämän viikon olemme markkinakadulla ja sen jälkeen lomailemme pari viikkoa. Elokuun alussa alkaa jälleen täysrytinä.

Budjetti kasvaa, mutta ei paljoa

Monella sarjanousijalla suurin ongelma on kasvattaa Suomi-sarjan liikevaihto moninkertaiseksi noustessa Mestikseen. Meillä on kuitenkin siinä mielessä hyvä tilanne, että taloudellisesti hyppäys Suomi-sarjasta Mestikseen ei ole kovin suuri.

Viime kauden liikevaihto oli jo lähellä tulevan Mestis-kauden budjettia, joka on 550 000 euroa.

Mestis on todella tasokas sarja ja kaikissa 50 runkosarjan ottelussa pitää tehdä täysi päivätyö voiton eteen. Kaikki pelit ovat lähtökohtaisesti maalin pelejä. Mitään ei tule ilmaiseksi.

Joukkueen kasaaminen aikataulussa

Siinä missä toimisto painaa kovasti hommia myynnin eteen, myös tulevan kauden joukkuetta kasataan kovaa vauhtia. Mielestäni alaketjut alkaa olla kasassa ja etsimme vielä pelaajia kärkikenttiin.

Liigasta voi tippua vielä syksyllä pelimiehiä Mestikseen. Monella liigajoukkueella on iso pelaajarinki ja pelipaikkaa Liigasta ei kaikille löydy. Näitä seuroja voisivat olla esimerkiksi Kärpät, HPK ja Jukurit, jotka voisivat olla Hokin kanssa yhteistyössä.

Päävalmentajan valinta on tämän hetken ja seuran tulevaisuuden kannalta tärkein rekrytointi. Siinä kannattaa olla tarkkana.

Meillä on siitä hyvä tilanne, että Pasi Häkkinen on kiinnitettynä valmennukseen ja fysiikkavalmentaja Mikko Korhonen veti harjoituksia toukokuun alusta kesäkuun loppuun.

Pelaajien suusta on kantautunut fysiikkatreeneistä pelkästään positiivista signaalia ja harjoituksiin on tullut uudenlaisia virikkeitä. Doksa selkeästi osaa asiansa ja hänellä löytyy kontakteja liigaseurojen fysiikkavalmentajiin, joten joukkue on todella hyvissä käsissä.

 

Mukavaa kesää kaikille ja tervetuloa porisemaan markkinakadulle Hokin kojulle! Kojulta löytyy lakritsaa, fanituotteita ja hyviä vitsejä!

Terveisin,
Epi Sirviö